Nuorten puistoalue

Tervetuloa Helsinki Pride -puistojuhlan Nuorten alueelle! Nuorten alueen löydät suuntaamalla Helsingin kaupungin tapahtumakontin suuntaan, joka löytyy Kaivohuoneen vierestä.

Nuorten puistoalueella on ohjelmaa klo 13-14.30. Konttilavalla esiintyy Hopeasiivet, TNA ja Open Stagella on mahdollisuus päästä myös itse esiintymään! Jos olet valmis astumaan lavalle, ilmoittaudu mukaan etukäteen TÄSTÄ.

13.00-13.45 Open Stage ja TNA (DJ)
13.45-14.30 Hopeasiivet

TNA tarjoaa seteissään laajan valikoivan tanssittavia bängereitä, yleisön yllättäviä tupladroppeja sekä aimon annoksen bassoa. Discojytä raikaa, siika soi, joten tanssilattia ei varmasti jää kylmäksi!.

Hopeasiivet tekee kirjavaa ja tunnerikasta alternative-poppia ammentaen ympäröivän maailman ilmiöistä ja kauneudesta. Jokainen elementti yksittäisten sävelten nyansseista lyriikan foneettisuuteen on merkittävä osa kappaleiden kokonaisuutta. Ytimen muodostavat Kia Savolainen ja Paavo Halonen, jotka vastaavat bändin musiikista. Keikoilla voit löytää itsesi niin moshaamasta kuin kyynelehtimästäkin. Tunteiden skaala on siis laaja — kokoonpanon tavoin.

Nuorten alueella on paikalla Helsingin kaupungin nuoriso-ohjaajia. Nuoriso-ohjaajat ovat paikalla myös 13-17 -vuotiaiden omissa päätösbileissä. Muistathan varautua sään mukaisesti. Ota siis mukaasi ainakin vesipullo, aurinkorasvaa ja hattu.

  • 1.7.2023 klo 13-17:30
Kaivopuisto

Helsingin kaupungin nuorisopalvelut ja Helsinki Pride -yhteisö ry.

Järjestäjän nettisivut
Nuorten PrideNuorten Pride 2023
Tapahtuma on maksuton

Suomi, Englanti, Ruotsi