Ohitettu/Ignored

Oletko joskus tullut ohitetuksi oman sukupuolesi tai seksuaalisuutesi kanssa seurakunnan tilaisuudessa tai muualla? Millaisen jäljen se on jättänyt? Työpaja, jossa käsitellään ohitetuksi tulemisen kokemuksia. Keskustelemme ja teemme harjoituksia, joissa vanhoja kokemuksia puretaan yhdessä. Lopuksi pyrimme näkemään toisemme sellaisina, kuin tänä päivänä olemme.

Työpajassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Mukaan mahtuu 20-30 henkilöä. Suosittelemme ilmoittautumista etukäteen: matleena.ikola@evl.fi

 

Have you ever been ignored with your own gender or sexuality at a church event or elsewhere? What kind of mark has it left? A workshop dealing with the experiences of being ignored. We discuss and do exercises together, where we deal with old experiences. At the end of the workshop we try see ech other as we are right now.

The workshop follows the principles of a safer space. 20-30 people can attend. We recommend registering in advance: matleena.ikola@evl.fi

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja? Ei, kadunvarressa on parkkipaikkoja, ja auton voi ajaa hyvin lähelle sisäänkäyntiä. Tarvittaessa voi hyödyntää parkkihallia, josta löytyy invapaikka.

 

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla? Kyllä

 

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva. Ei, sisäänkäynnin kulkuväylällä pieni kynnys sekä kaksi ovea, jotka eivät aukea automaattisesti.

 

Onko sisäänkäynti esteetön? Sisäänkäynnin yhteydessä on kaksi ovea, jotka eivät avaudu itsestään.

 

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi? Kyllä

 

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste? Ei, työpajatilassa ei valitettavasti ole induktiosilmukkaa.

 

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc? Kyllä

 

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa): Tilaan pääsee hissillä, työpajatilassa on tilaa olla myös pyörätuolissa. Työpajassa ei jaeta erillistä materiaalia, vaan työskennellään puhumalla.

 

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: Matleena Ikola (matleena.ikola@evl.fi)

 

  • 27.6.2023 klo 15-17
Seurakuntien talo

Kolmas Linja 22, 00530 Helsinki

Helsingin seurakuntayhtymä

TyöpajaKaikilleVertaistukiHelsinki Pride 2023

Maksuton / Free

Suomi, Englanti