Poikien juttuja- valokuvanäyttely transmieheydestä

Tämä näyttely kertoo miehistä. Tarkemmin sanottuna transmiehistä, eli miehistä, jotka on syntymässä määritelty tytöiksi, mutta jotka ovat sittemmin ymmärtäneet olevansa miehiä. Kuvien pohjana olen käyttänyt omia ja mallieni tarinoita. Tarkastelun alla on paitsi suuria kysymyksiä, kuten tytön roolissa eletyn lapsuuden vaikutus miehen identiteettiin, myös keveämpiä teemoja, kuten hyvin istuvien miestenvaatteiden löytämisen vaikeus. Näyttely on maksuton ja sopii kaiken ikäisille kävijöille.

Näyttelyn tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuvien yhteyteen tulee kuvailutulkkaus. Viittomakielen tulkki ja taiteilija ovat paikalla 17.6. klo 13-14.

 

This exhibition is about men. Trans men to be more precise; meaning men who were assigned girls as birth, but who later realized that they are men. Each picture in this exhibition is based on stories and experiences from me and my models. Some of the topics are heavy, like the question of how childhood in a girl’s role affects one’s life as a man. Some are lighter, such as how hard it is to find fitting clothes as a short man. Entrance for this exhibition is free. This exhibition is suitable for visitors of all ages.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja? Kyllä

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla? Kyllä

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva. Kyllä

Onko sisäänkäynti esteetön? Kyllä

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi? Kyllä

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste? Kyllä

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc? Kyllä

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa): Opaskoirat ovat tervetulleita. Näyttely ja esteetön WC sijaitsevat katutasossa, eikä näihin päästäkseen tarvitse ylittää kynnyksiä. Näyttelyssä ei ole voimakkaita tuoksuja tai välkkyviä valoja ja näyttelyn äänimaisema soi vaimealla äänellä. WC-tilat ovat sukupuolineutraalit.

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: Kulttuurikeskus Caisan info: 09 310 80008

 

  • 2.-29.6.2023
Kulttuurikeskus Caisan galleria

Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki

Ben Vale

Järjestäjän nettisivut
TaidenäyttelyHelsinki Pride 2023

Maksuton

Suomi, Englanti, Ruotsi