Pride-hartaus Helsingin tuomiokirkossa

Pride-hartaus 1.7.2023 klo 10.00 Helsingin tuomiokirkossa, Rakkaus on Jumalan lahja meille kaikille.

Lämpimästi tervetuloa hiljentymään Helsingin tuomiokirkkoon Pride-hartauteen ja juhlistamaan rakkautta sen kaikissa sateenkaaren väreissä. Mukana hartautta toteuttamassa ovat- pastorit Aki Kekkonen ja Taija Tiilikka, kanttori Matti Vaakanainen, seurakuntaneuvoston jäsen Juha-Pekka Hippi ja joukko seurakuntalaisia.

 

Hartautta voi myös seurata Tuomiokirkkoseurakunnan Youtube-kanavalta. https://www.youtube.com/helsingintuomiokirkkoseurakunta

 

Love is God’s gift to us all. You are warmly welcome to Pride-worship service and to celebrate love in all its rainbow colors at Helsinki Cathedral on July 1st, 2023 at 10:00 AM.

The Pride-worship service will be led by pastors Aki Kekkonen and Taija Tiilikka, accompanied by cantor Matti Vaakanainen, parish council member Juha-Pekka Hippi, and a group of parishioners

You can follow the service also online: https://www.youtube.com/helsingintuomiokirkkoseurakunta

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja? Ei, parkkipaikkoja ei ole merkitty pyörätuolisymbolilla.

 

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla? Kyllä

 

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva. Ei, pääovelle ei ole esteetöntä kulkua, mutta osoitteessa Kirkkokatu 18, kryptan kautta, on esteetön kulku hissillä kirkkosaliin.

 

Onko sisäänkäynti esteetön? Pääovelle ei ole esteetöntä kulkua, mutta Kirkkokatu 18, kryptan kautta on esteetön kulku hissillä kirkkosaliin.

 

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi? Ei.

 

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste? Kyllä

 

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc? Kirkkosalissa ei ole esteetöntä WC:tä. Kryptassa, kirkon alakerrassa, on esteetön wc.

 

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa): Kirkon penkit ovat portilla suljetuissa osastoissa. Pyörätuolilla tulevat voivat jäädä kirkon keskikäytälle.

 

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: Ari Kekkonen (aki.kekkonen@evl.fi)

 

  • 1.7.2023 klo 10
Helsingin tuomiokirkko

Unioninkatu 29, 00170 Helsinki, Esteetön käynti Krypan kautta osoitteessa Kirkkokatu 18

Suomen ev. lut. kirkko - Helsingin tuomiokirkkoseurakunta, Helsingin tuomiokirkko

Järjestäjän nettisivut
KaikilleHelsinki Pride 2023

Maksuton / Free

Suomi, Englanti