Pykälän puistojuhla

Oletko valmis juhlimaan rakkautta ja yhteenkuuluvuutta Pykälä ry:n järjestämässä puistojuhlassa kesäisen Helsingin sydämessä? Tapahtuma on rento get-together, johon kaikki ovat tervetulleita. Voit halutessasi tulla puistoviinittelemään, korkkaamaan jääkylmän kuparin tai ottaa osaa holittomassa picnic-hengessä.

Kantavana teemana tapahtumassa on “come as you are”. Tapahtumaan kannattaa varautua omin eväin. Picniciä voidaan viettää myös nyyttärihengessä. Ota frendit mukaan ja tule viettämään unohtumaton päivä kanssamme!

 

Join us for a summer get-together at Sinebrychoff Park in Helsinki, celebrating love and togetherness at Pykälä’s Pride event. This casual and welcoming gathering invites you to come as you are and stay as long as you want. Bring your own food and drinks for a picnic, and enjoy great company with friends.

Free event on June 30th, starting at 3 pm. Let’s celebrate Pride together!

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja? Ei, tapahtuma järjestetään puistossa.

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla? Kyllä

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva. Ei, tapahtuma on ulkotapahtuma ja se järjestetään puistossa.

Onko sisäänkäynti esteetön? Tapahtuma on ulkotapahtuma ja se järjestetään puistossa.

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi? Ei, tapahtuma on ulkotapahtuma ja se järjestetään puistossa. Esimerkiksi nurmikko ja sora voivat vaikeuttaa liikkumista.

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste? Ei, tapahtuma järjestetään ulkona.

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc? Tapahtuma järjestetään ulkona.

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa): Tapahtuma järjestetään ulkona, koska kyseessä on puistojuhla. Puistossa on hiekkaa/soraa ja nurmikkoa, jotka voivat vaikeuttaa liikkumista.

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: Sanni Lampi (ulkoasiainvastaava@pykala.fi, yhdenvertaisuusvastaava@pykala.fi)

 

Seuraa julkaisijaa Pykälä ry somessa

  • Facebook
  • 30.6.2023 klo 15
Sinebrychoffin puisto

Sinebrychoffinkatu, 00120 Helsinki

Pykälä ry

Hengailu ja oleskelu(ÄLÄ KÄYTÄ) KaikilleBileet(ÄLÄ KÄYTÄ) Helsinki Pride 2023

Maksuton / Free

Suomi