Respect Pride -jalkapalloturnaus

HOT ry järjestää perinteikkään turnauksen yhteistyössä TUL, Palloliitto, Liikkukaa ry ja Monaliiku ry. Tapahtuma on aikuisten harrastejalkapalloturnaus, jossa on 3 sarjaa: Seka, Naiset ja Miehet, joten jokainen on tervetullut pelaamaan seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolen ilmaisusta huolimatta.

Helsinki Priden teemat Joy ja Riot näkyvät karnevaalihengessä ja erilaisten kampanjoiden kapinahengestä kuten Football v.Homofobia. Kerää siis n. 10 hengen joukkue tai ilmoittaudu mukaan ilman joukkuetta, etsimme sinulle sellaisen. Ilmoittautuminen päättyy 16.6.

 

Sport club HOT is organizing traditional tournament in cooperation with TUL, FA of Finland, Liikkukaa and Monaliiku. The event is a recreational level football tournament for adults with 3 divisions: Mixed, Women and Men. So everyone is welcome to play despite their sexual orientation or gender expression.

Helsinki Pride theme Joy and Riot can be seen in the fun and carnival atmosphere of the event and the rebellion of different campaigns such as Football v.Homophobia. Please gather about 10-person team or sign up as a single player and we will find you a team. Registration ends at 16th June.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja? Kyllä

 

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla? Kyllä 

 

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva. Kyllä

 

Onko sisäänkäynti esteetön? Kyllä

 

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi? Ei, katsomo ei ole esteetön, mutta tapahtumaa voi seurata kentän tasolta.

 

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste? Ei. 

 

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc? Tarkistuksessa.

 

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa): Katsomo ei ole esteetön, tapahtumaa voi seurata pyörätuolilla pelikenttien tasolta.

 

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: puheenjohtaja@hot.fi

 

Seuraa julkaisijaa H.O.T ry somessa

  • Facebook
  • 30.6.2023 klo 16-21
Töölön Pallokenttä 1 & 2

Urheilukatu 3-5, 00250 Helsinki

H.O.T ry

Järjestäjän nettisivut
LiikuntaHelsinki Pride 2023

Maksuton / Free

Suomi, Englanti