Riemua ja liikettä – luovan liikkeen työpaja

Riemua ja liikettä! -työpajassa tutustutaan luovaan liikkeeseen ja erilaisiin tapoihin, joilla omaa kehoa voi liikuttaa. Työpajassa tutkitaan liikkeen kautta missä riemu ja ilo tuntuvat omassa kehossa. Lopuksi heittäydytään Danceoken huumaan ja päästetään liikkumisen riemu oikein valloilleen! Danceoke on kuin karaokea, mutta laulamisen sijaan tanssitaan ja imitoidaan kankaalle heijastettujen musavideoiden tanssiliikkeitä. Tanssitaidoilla ei Danceokessa tai päivän työpajassa ole väliä – tärkeintä on yhdessäolo ja liikkumisen ilo! Työpajaa ohjaa taidekasvattaja Jaako Onkamo.

Tämä tapahtuma on 18-29 -vuotiaille.

 

Joy and movement workshop

In the workshop we’ll be doing some creative movement exercises. We’ll be exploring through movement all the different ways bodies can be moved and where the joy and happiness can be felt in our bodies. And at the end we’ll have a little Danceoke dance party! Danceoke is like karaoke, but instead of singing, you dance and imitate the dance moves of the music videos projected on the screen. Dancing skills don’t matter at the workshop – the most important thing is having fun together and enjoying the joy of movement! The workshop is directed by art educator Jaako Onkamo.

This event is for 18-29 year olds.

 

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja?

Ei

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla?

Kyllä

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva.

Kyllä

Onko sisäänkäynti esteetön?

Kyllä

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi?

Kyllä. 

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste?

Ei

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc?

Ei

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa)

Saavutettavuustiedot: Kohtaus Malmi on kolmannessa kerroksessa, jonne pääsee hissillä ja portaita pitkin. Ulko-oven leveys on 960mm jossa on noin 20mm korkea eritasokynnys. Hissin oviaukon leveys on 795mm. Hissin sisämitat ovat noin 995mm x 1495mm. Sisäänkäynnillä oviaukon leveys on 815mm, jonka saa avattua 1160mm leveäksi. Malmin sisätilat ovat avarat ja kynnyksettömät. Toimitiloissa ei ole esteetöntä wc:tä. Wc-tiloja ei ole sukupuolitettu.

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa

Oskari Karlsson 050 303 7210 oskari.karlsson@kohtaus.info

Seuraa julkaisijaa Kohtaus ry, Kohtaus Malmi somessa

  • Instagram
  • Facebook
  • 28.6.2023 klo 16-18
Kaupunkiolohuone Kohtaus Malmi, Torikatu 3 (3.krs)

Kohtaus ry, Kohtaus Malmi

Järjestäjän nettisivut
Nuorten PrideNuorten Pride 2023
Tapahtuma on maksuton

Suomi, Englanti