Rubies-Klubit: Sateenkaariklubi

Sateenkaaren päästä löytyy kulta-aarre ja Pride-viikolla se on tietenkin Rubies-Klubien burleski-iltama!

Rubies-Klubit on värikäs, villi ja vauhdikas burleskitapahtuma, joka on pyörinyt vuodesta 2015 tuoden lavoille kabareeviihteen kaikki puolet. Heinäkuussa säkenöidään tottakai sateenkaaren väreissä Priden kunniaksi! Luvassa on siis jälleen mitä mahtavin ilta – rento tunnelma, loistava burleskiviihde sekä nerokas musiikki ovat taattuja! Kuten ennenkin, olet aivan yhtä tervetullut paljetti-iltapuvussa kuin hupparissa ja pipossakin (mutta more is always more!). Klubille on helppo tulla, mutta sieltä on (todistetusti!) hankalampaa lähteä! Illan esiintyjät julkistetaan kesäkuussa.

Liput: 28€ ennakkoon, 30€ ovelta + 15 kpl maksa-mitä-pystyt lippua ovelta.

 

At the end of the rainbow you’re bound to find gold, and on Pride week it’s definitely the glittery treasure called Rubies-Klubit Burlesque Club! Since 2015 we’ve brought on our stages all shades of cabaret, from burlesque to drag and everything in between and beyond. In July it’s obviously time to razzle dazzle in all the colours of the rainbow for Pride!

Seuraa julkaisijaa Rubies Productions somessa

  • Instagram
  • Facebook
  • 1.-2.7.2022 klo 20-01
Ravintola Veturitallit

Veturitallinkuja 34, Helsinki

Veturitallit ei ole täysin esteetön tila, koska klubin sisäänkäynnillä (ovi nro 40) ei ole pyörätuoliramppia ja esteetön WC löytyy ravintolan puolelta, mutta järjestämme apua tarvittaessa.

Rubies Productions

Järjestäjän nettisivut
(ÄLÄ KÄYTÄ) K-18Bileet

28 € ennakkoon

Osta liput

Suomi, Englanti

Ei täysin esteetön.