Sairausleimoista yhdenvertaisuuteen mielenterveyspalveluissa

Seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden patologisoinnin synkän historian tutkiminen, anteeksipyytäminen ja virheistä oppiminen. Eettisesti korkeatasoisten mielenterveyspalveluiden turvaaminen LHBTIQA* asiakkaille

Tilaisuudessa esitellään Sinuiksi palvelun tekemän mielenterveyspalveluiden turvallisuuteen liittyvän kyselyn tuloksia ja käsitellään psykoanalyyttisen teorian ja terapian ongelmallista historiaa suhteessa homoseksuaalisuuteen: missä oli menty pieleen, miten se on korjattavissa ja mitä annettavaa psykoanalyyttisellä ajattelulla on tänään LHBTIQA* -asiakkaille. Lopuksi keskustellaan siitä, miten varmistetaan yhdenvertaisuuden ja turvallisen kohtaamisen toteutuminen mielenterveyspalveluissa LHBTIQA* -asiakkaille.

 

Presentations and discussion: From Diagnostic Stigmas to Equality in Mental Health Services.


This event will present the results of a survey conducted by the service on the safety of mental health services and address the problematic history of psychoanalytic theory and therapy in relation to homosexuality: where it went wrong, how it can be corrected and what psychoanalytic thinking has to offer LGBTQI+ clients today. Finally, there is a discussion on how to ensure equality and ethically first-class and safe access to mental health services for LGBTQI+ clients.

 

  • 1.7.2022 klo 15-16:30
Pride house, Kiasma

Kiasman seminaaritila.

Suomen Psykoanalyyttinen Yhdistys yhteistyössä Sinuiksi palvelun kanssa

Järjestäjän nettisivut
LuentoPride House

Maksuton

Suomi

Esteetön.