Sateenkaareva adoptio -teemailta verkossa

Vanhemmaksi adoption kautta? Oletko miettinyt, olisiko adoptio juuri sinulle tai teille sopiva tapa saada lapsi? Tule mukaan sateenkaareva adoptio -teemailtaan!

Tapaaminen järjestetään Zoomissa ja kaikenlaiset sateenkaari-ihmiset ympäri Suomen, joita adoptio kiinnostaa tai koskettaa ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Teemailta alkaa Adoptioperheet ry:n asiantuntija kertoo miten adoptioprosessi etenee ja millaista adoptioarki saattaa olla sekä mitä sateenkaarierityisiä asioita adoptioon liittyy. Aikaa varataan tietenkin myös osallistujien kysymyksille ja keskustelulle.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen tällä lomakkeella viimeistään tiistaihin 25.6. mennessä.

Tapahtuman aluksi käymme yhdessä turvallisemman tilan -periaatteet, joihin toivomme osallistujien tutustuvan myös etukäteen. Sisään päästetään vain ennakkoon ilmoittautuneet henkilöt. Zoomissa jokainen osallistuja pystyy muokkaamaan omaa näyttönimen haluamakseen ja tilaisuudessa voi olla joko kamera päällä tai pois päältä. Kysymyksiä voi esittää mikrofonin tai chat-toiminnon kautta yleiseen keskusteluun tai yksityisviestillä työntekijälle.

  • 26.6.2024 klo 18-19
Online tapahtuma

Linkki Zoom tapahtumaan ilmoittautumalla täällä.

Sateenkaariperheet ry

Järjestäjän nettisivut
Luennot ja paneelitEsteetönPerheetVirtuaalitapahtuma
Tapahtuma on maksuton

Suomi

Tapahtuma vain verkossa