Sateenkaareva isyys -vertaistapaaminen

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki isäksi itsensä kokevat, isyydestä haaveilevat ja muut isänmieliset. Ohjelmassa vapaamuotoista yhdessäoloa ja osallistujien kiinnostuksesta tai ajankohtaisista asioista kumpuavaa keskustelua läsnäolijoita kiinnostavista ja koskettavista aiheista. Tarjolla teetä, kahvia ja pientä naposteltavaa. Tapahtumassa noudatetaan Sateenkaariperheet ry:n turvallisemman tilan periaatteita: sateenkaariperheet.fi/yhdenvertaisuus. Tapahtuman järjestää Sateenkaariperheet ry ja ohjaa vapaaehtoiset vertaisohjaajat.

 

LGBTIAQ+ fatherhood / Anyone who identifies as a farther or otherwise fatherlike or hopes to become a father is welcome to join the meeting. Come and enjoy a cup of coffee or tea and join the discussions that stem from current topics and from participants’ interest. Tea, coffee and snacks are available. The event follows Rainbow Families Association’s safer space principles: sateenkaariperheet.fi/yhdenvertaisuus. The event is organized by the Rainbow Family Association and directed by peer volunteers.

  • 1.7.2022 klo 19-21
Sexpo ry:n koulutustilat / Hämeentie 29, 4. krs

Sateenkaariperheet ry

K-18Hengailu tai oleskeluKeskustelupiiri- tai paneeliVertaistuki

Vapaa pääsy

Suomi

Sexpon koulutustilat ovat valitettavasti esteelliset. Tiloihin on esteetön sisäänkäynti, mutta wc-tilat ovat esteelliset. Sisäänkäynti rakennukseen on sama kuin Sateenkaariperheet ry:n tiloihin, joista löytyy tietoa sateenkaariperheet.fi/yhteys. Kysy lisätietoja esteellisyydestä: emilia.metsa@sateenkaariperheet.fi