Sateenkaareva lautapeli-iltapäivä

Lautapelailua ja yhdessäoloa sateenkaarevien nuorten aikuisten seurassa. Kahvitarjoilu. Tilassa on paljon lautapelejä, mutta oman lempipelin voi ottaa mukaan.

 

Boardgames and hanging out together with other young adults. There are plenty of board games in Chapple, but you may also bring your own favourite game. Coffee and tea will be served.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja? Ei, ostoskeskuksen parkkihallissa on parkkipaikkoja ja esteettömiä parkkeja, mutta matka sieltä tilaan on pitkä.

 

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla? Ei, ostoskeskuksen sisäänkäynneiltä on pitkä matka Chapple-tilaan.

 

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva. Kyllä.

 

Onko sisäänkäynti esteetön? Kyllä.

 

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi? Kyllä.

 

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste? Ei.

 

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc? Kyllä.

 

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa): Tilan salissa voi olla meteliä ja muita tilassa kokoontuvia nuoria/perheitä/aikuisia. Lautapelailuun varattu nuorten huone perältä.

 

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: Juha Pohjois-Koivisto (juha.pohjois-koivisto@evl.fi)

Chapple

Kauppakeskus Iso Omena, Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo (uuden puolen 2. krs.)

Suomen ev.lut. kirkko - Espoon seurakunnat

Järjestäjän nettisivut
Hengailu tai oleskeluHelsinki Pride 2023

Maksuton / Free

Suomi, Englanti