Sateenkaarikahvila

Sateenkaarikahvila Matteuksen kirkon edustalla. Tarjolla jutustelua, koru- ja katuliitupajat sekä pihapelejä. Kahvilassa on edulliset hinnat. Korupajassa voit tehdä Pride-aiheisia koruja ja katuliitupajassa voit piirtää liiduilla omat Pride-terveisesi sateenkaaripolkuun. Sateen sattuessa kahvila, korupaja ja lautapelejä kirkon aulassa. Tapahtuma on osa isompaa nuorten Pride tapahtumaa Stoan aukiolla, jossa pääjärjestäjänä Helsingin kaupunki.

K0-29

 

Tämä ohjelma on osa Nuorten Pride ohjelmaa, joka on suunnattu 13-25 – vuotiaille kävijöille. Huomaathan, että ohjelman järjestäjä on voinut myös rajata ikärajaa tämän ikähaarukan sisällä. Mahdollinen poikkeava ikäraja ilmoitetaan tässä ilmoituksessa. 

 

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja?

  • Ei

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla?

  • Saattoliikenne Stoan aukiolle Stoan ja Puhoksen välistä ja on tilaa pysähtyä, muttei voi pysäköidä.

Muut huomiot esteettömyydestä

  • Stoan aukio on kivilaattapintainen, tapahtumapaikka sijaitsee kuvassa näkyvien portaiden alapuolella. Sadesäällä tapahtuma siirretään kirkon aulaan, johon kulku kuvassa näkyvää luiskaa pitkin, lisäksi kirkon ulko- ja sisäovessa on 3,5 cm korkuiset metallikynnykset. Aulan yhteydessä on inva wc (pöntön toisella puolella ei ole 80 cm vapaata tilaa).
  • 26.6.2024 klo 16-19
Matteuksen kirkko

Turunlinnantie 3,

00900 Helsinki

Suomen ev. lut. kirkko - Snellu ja Matteuksen kirkon muita toimijoita

Järjestäjän nettisivut
TyöpajaNuorten Pride (K13–25)
Tapahtuma on maksuton

Suomi, Englanti, Ruotsi

Tapahtuma on osittain esteellinen, järjestetään ulkona