SLUTOPIA – avoimet harjoitukset

Tänä vuonna Mustikkamaan kesäteatterissa nähdään queerfantasiaseikkailu SLUTOPIA, joka saa ensi-iltansa lauantaina 8.7.

Järjestämme Pride-torstaina 29.6. klo 18 alkaen avoimet harjoitukset, joissa esitetään pieniä maistiaisia tulevasta esityksestä. Kahviossa on lisäksi tarjolla holittomia virvokkeita ja pientä vegaanista purtavaa. Kahvio palvelee klo 18-20. Itse harjoitukset aloitamme klo 19.00.

Paikan päällä sinulla on lisäksi mahdollisuus osallistua lippuarvontaan ja kuulla lisätietoa Ylioppilasteatterin toiminnasta.

 

This year, the queer fantasy adventure SLUTOPIA will be shown at the Mustikkamaa summer theater, which premieres on Saturday 8 July.

On Pride Thursday 29.6., we are organizing open rehearsals, where small teasers of the upcoming performance are presented. The cafe also offers non-alcoholic refreshments and small vegan snacks. The cafe is open from 18:00 to 20:00. We start the rehearsals at 19:00.

You will also have an opportunity to participate in the ticket raffle and hear more information about Ylioppilasteatteri.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja?
Kyllä

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla?
Kyllä

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva.
Kyllä: Kulku on kesäteatterille Mustikkamaankujalta on loppumatkan ajan tasaista ja loivaa hiekkatietä, joka on kuljettavissa liikkumisen apuvälineillä.

Onko sisäänkäynti esteetön?
Kyllä.

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi?
Kyllä: Kesäteatterin katsomoon pääsee kulkemaan esteetöntä hiekkatietä Mustikkamaankujalta. Katsomon eturivissä on pyörätuolipaikka. Kulku kesäteatterin kahvion tiskille Mustikkamaankujalta on hieman alamäkeen viettävää nurmikkoista maastoa, mutta joka on mahdollinen kulkea esimerkiksi pyörätuolilla. Tapahtumapaikalla on esteetön ulko-WC.

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste?
Ei: Mustikkamaan kesäteatterilla ei valitettavasti ole käytössä induktiosilmukkaa. Kehotamme kuulovammaisia kävijöitä tuomaan mukanaan tulkin. Annamme tapahtumasta mielellämme etukäteistietoa sekä avoimissa harjoituksissa esitettävien kohtausten käsikirjoituksen tulkkausta varten sähköpostitse: tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc?
Kyllä.

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa)
Tapahtumapaikalle on esteetön kulku hiekkatietä pitkin. Kulku kesäteatterin kahvion tiskille Mustikkamaankujalta on hieman alamäkeen viettävää nurmikkoista maastoa, mutta on mahdollinen kulkea esimerkiksi pyörätuolilla. Tapahtumapaikalla on esteetön ulko-WC. Tapahtumapaikalla ei valitettavasti ole induktiosilmukkaa tai näkövammaisille suunnattuja opasteita. Kehotamme kävijöitä ottamaan mukaansa tarvittaessa tulkin tai avustajan. Annamme mielellämme lisätietoja tapahtumapaikan saavutettavuudesta ja vastaamme esim. tulkkaukseen liittyviin kysymyksiin etukäteen sähköpostitse: tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: Tommi Kokkonen, tuottaja@ylioppilasteatteri.fi

 

 

  • 29.6.2023 klo 18-20
Mustikkamaan kesäteatteri

Mustikkamaankuja 1, 00570 Helsinki

Ylioppilasteatteri

Järjestäjän nettisivut
Performanssit ja esitykset

Maksuton

Osta liput

Suomi