So Gay

Seksuaalivähemmistöjen kysymyksissä on tapahtunut huomattavaa kehitystä nuoruuteni jälkeen, mutta tietämättömyyttä ja vastustusta on yhä paljon. Vähemmistöjen asiaa täytyy pitää koko ajan yllä. Ympäristö kysymykset ovat myös olleet merkittävässä osassa työskentelyäni, mutta palaan omaan identiteettiin ja sen hahmottamiseen aina uudestaan ja uudestaan. Työskentelen pääasiassa akvarellia välineenä käyttäen. Teoksissani on sisältöjen ohella pyrkimys pyrkimys kehittää akvarellia välineenä ja päivittää sitä vastaamaan nykypäivää. Näyttelyn teokset lähestyvät käsittelemiäni asioita sekä esittävän että abstraktin muotokielen avulla. Näyttelyyn tulee esittävien teosten rinnalle myös isokokoisia ”Kaikki värit ovat hyviä” teoksia, jotka puhuvat erilaisuuden, ja siitä tulevan rikkauden puolesta.

Näyttelyn avajaiset, 7.6. ovat kaikille avoimet

ti, to, pe 11-17, ke 11-18. la 11-16, su 12-16, suljettu juhannuksena 24.6.–26.6.

 

There have been significant developments in the field of sexual minorities in my youth but there is still a lot of ignorance and opposition. The issue of minorities must be maintained at all times.Environmental issues have also been a significant part of my work, however I return to my own identity and to perceive it over and over again.I work mainly using watercolor as a tool. My works have content as well an effort to develop watercolor as an instrument and update it to meet the present. The works in the exhibition approach both the figurative and the abstract using the design language. In addition to the performing works, there will also be large-scale “All colors are good”, works that speak for the difference and the wealth that comes from it.

Exhibition grand opening: 7.6. for all public

tue, thu, fri 11-17, wed 11-18. sat 11-16, sun 12-16, closed on midsummer 24.6.–26.6.

  • 8.6. - 3.7.2022 klo 11-16
Taidemaalariliiton TM galleria

ti, to, pe 11-17, ke 11-18.
la 11-16, su 12-16
suljettu juhannuksena 24.6.–26.6. Avajaiset 7.6.

Arto Korhonen

Vapaa pääsy, avajaiset sekä näyttely

Suomi

ei täysin esteetön, ovissa ei ole sähköisiä avauspainikkeita rakennuksen ollessa vanha. Tiloissa on saatavilla tuoleja istumiseen. Käytettävissä ei ole esteetöntä wc:tä.