Study of a queer body / Queer-kehon tutkielma

Elävän mallin piirtämistä ja queer-esityksiä. Tapahtuma on Qaarevan ja Drink’n’Drawn yhteistapahtuma, jossa juhlimme queer-kehoja piirtämisen sekä upeiden lavaesitysten muodossa. Esiintyjinä toimivat queer-taiteilijat Ode Ilo sekä Susanna Viljanmaa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikentasoisille piirtäjille sekä taiteen nauttijoille. Kaikki tarvittavat piirustusvälineet kuuluvat pääsylipun hintaan.

Liput tullaan myymään Qaarevan kautta, tiedottamme kun liput tulevat myyntiin instagramissa @qaareva.
Tapahtuma on K-18.

 

Live model drawing and queer performances. This event is a collaboration of Qaareva and Drink’n’Draw where we celebrate queer bodies through drawing and live performances. Performers for the event are Ode Ilo and Susanna Viljanmaa. This event is for all skill levels of drawers and enjoyers of art. All necessary art supplies are included in the ticket price.

Tickets going on sale soon, more info in IG @qaareva.
The event is for those over 18 years old.

 

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja? Kyllä

 

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla? Kyllä

 

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva. Kyllä

 

Onko sisäänkäynti esteetön? Kyllä

 

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi? Kyllä

 

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste? Ei, museossa ei ole induktiosilmukan käyttömahdollisuutta. 

 

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc? Kyllä

 

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa): Matka lähimmältä ratikkapysäkiltä etuovelle on 150 metriä. Tilaan on esteetön kulku pää-ovesta. Tapahtuma on rakennuksen toisessa kerroksessa, minne pääsee aulasta hissillä. Hissi on tavarahissin kokoinen. Inva wc:t sijaitsevat museon molemmissa kerroksissa. Wc:t ovat sukupuolettomia. Tapahtumaan on varattu kaksi pyörätuolipaikkaa, mutta myös loput istuimet ovat siirrettävissä (eli tarvittaessa tapahtumaan mahtuu useampi pyörätuoli). Piirtämisosuuden aikana tapahtumatilan valaistus on kirkas ja esiintymisten aikana hämärä. Äänimaailma esitysten aikana voi olla kuumottava.

 

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: Qaareva: Seidi, tapahtumakoordinaattori: events.qaareva@gmail.com, Teatterimuseo: Meri Eerola, meri.eerola@teatterimuseo.fi

 

Seuraa julkaisijaa Qaareva ry somessa

  • Instagram
  • 28.6.2023 klo 17-20
Teatterimuseon Arkadia teatteri

Teatterimuseo, Kaapeliaukio 3, G-porras, 00180 Helsinki

Qaareva ry

Järjestäjän nettisivut
TyöpajaK-18Helsinki Pride 2023

20/30€

Osta liput

Suomi, Englanti