Suhdetuokio: Suhteemme vahvuudet

Itselle merkityksellisistä ihmissuhteista on tärkeää pitää huolta. Hyvän huomaaminen ja ääneen sanominen vahvistaa ja syventää suhdetta. Se on myös tärkeä suhdetaito. Tervetuloa suhdetuokioon, jossa te pääsette ystäväsi, kumppanisi tai tärkeän ihmisesi kanssa pysähtymään suhteenne vahvuuksien äärelle!

Tuokio koostuu ohjaajien alustuksesta ja harjoituksista, joita tehdään itsekseen pohtien ja oman tärkeän ihmisen kanssa keskustellen. Tuokiossa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. HUOM! Tilaisuuksiin on ilmoittautuminen! Lisätietoja oheisen linkin kautta:
https://perhesuhdekeskus.fi/tapahtuma/suhdetuokiohelsinkipride/

 

It’s important to take care of the relationships with your close ones. When you notice the good in your relationship and say it aloud, you strengthen and deepen the relationship at the same time. You are most welcome to a little workshop where you and your friend, partner, or other close one can take time and focus on the strengths of your relationship!

There will be two workshops happening at the same time: one in Finnish and the other in English. Please find more info on the English one with “Relationship workshop: The strengths of our relationship”.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja? Ei, sisäänkäynnille kulku tapahtuu parkkihallin kautta. Saattoliikkeelle on tilaa, mutta omia esteettömiä autopaikkoja ei tällä hetkellä ole.

 

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla? Kyllä

 

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva.  Kyllä

 

Onko sisäänkäynti esteetön? Luiskissa ei ole käsijohteita.

 

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi? Ei, luiskissa ei ole käsijohteita.

 

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste? Ei

 

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc? WC-istuimen molemmin puolin on tilaa alle 80 cm. WC:ssä ei ole tarpeeksi vapaata tilaa siihen, että pyörätuolin lisäksi voitaisiin käyttää esimerkiksi nosturia apuvälineenä. 

 

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: Sanna Metsäpuu (sanna.metsapuu@perhesuhdekeskus.fi)

 

  • 29.6.2023 klo 17:30-20:30
Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen ja Sateenkaariperheet ry:n toimitilat

Haapaniemenkatu 7-9C, Merihaka, Helsinki

Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus

Järjestäjän nettisivut
TyöpajaK-18LuentoHelsinki Pride 2023

Maksuton / Free

Suomi