Valokuvanäyttely Me olemme – We are

Valokuvanäyttely sateenkaari-ihmisyyden moninaisuudesta ja yksilöllisyydestä. Kuvillani haluan nostaa esiin, että me olemme olemassa.Olemme aina olleet olemassa. Tulemme aina olemaan olemassa.Syrjinnästä ja kaikesta epätasa-arvosta huolimatta olemme, elämme ja hengitämme upeina omina itsenämme. Olemme toistemme valittua perhettä. Yhdessä saamme äänemme kuuluviin. Emme suostu vaikenemaan vaan haluamme yhdenvertaiset ja tasa-arvoiset ihmisoikeudet.

 

Me olemme – We are is a photo exhibition about the diversity and uniqueness of us LGBTIQA+ people. We have always been here and we will always be here. We are each others chosen family. Together we will get our voice heard.We will not stay silent. We want equal human rights.

  • 1.-31.7.2022
Hotel Klaus K, Bulevardi 2-4, hotellin aulatiloissa.
Klaus K hotellin ulko- ja väliovi aukeavat automaattisesti. Valokuvanäyttely on kahdessa kerroksessa. Tilojen välillä pääsee liikkumaan hissillä. Toisessa kerroksista on esteetön WC, jonne pääsee 1 kerroksesta hissillä.
Valokuvat ovat fyysisinä tauluina esillä ja esittelytekstit on tulostettu paperille. Valokuvien yhteydessä on QR koodi, joka ohjautuu nettisivuille, joilla näyttelystä on kerrottu sähköisessä muodossa.
Tiloissa saattaa olla taustamusiikkia, joka ei ole kovaäänistä. Tiloissa saattaa ajoittain olla paljon ihmisiä johtuen kesäsesongista.

Ani Iivanainen / AnnArt

Järjestäjän nettisivut
(ÄLÄ KÄYTÄ) KaikilleTaidenäyttely

Vapaa pääsy

Suomi, Englanti

Tilaisuus ei ole täysin esteetön (ei esim. ole valokuville pistekirjoitustekstejä tai äänitettyä selostusta). Tilassa on hissi. Valokuvat ovat fyysisinä tauluina esillä ja esittelytekstit on tulostettu paperille.