Vertaistapaaminen perhe- ja läheissuhteista

Sateenkaari-ihmisen perhesuhteisiin voi muodostua haasteita, jos lapsuudenperhe, suku tai muut läheiset eivät tue ja ymmärrä sateenkaari-identiteettiä tai esimerkiksi rakkaussuhteen muotoa. Monet joutuvat kohtaamaan vahingollista käytöstä perheeltään tai sukulaisiltaan. Vertaistapaamisessa pohditaan yhdessä keinoja löytää itselle hyvältä tuntuvaa tapaa olla omissa äheissuhteissaan tai luoda turvallisia läheissuhteita uusien ihmisten kanssa.

Tapaamisessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. HUOM! Tilaisuuteen on ilmoittautuminen! Lisätietoja ja ilmoittautuminen oheisen linkin kautta: https://perhesuhdekeskus.fi/tapahtuma/sateenkaari-ihmisille-laheissuhteet/

 

An event offering peer support for all LGBTIQA+ persons with family or friends who don’t accept or support the LGBTIQA+ identity or relationship and whose attitude or behaviour has caused problems, disappointment or sadness. The event will be in Finnish.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja? Ei, sisäänkäynnille kulku tapahtuu parkkihallin kautta. Saattoliikkeelle on tilaa, mutta omia esteettömiä autopaikkoja ei tällä hetkellä ole.

 

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla? Kyllä

 

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva.  Kyllä

 

Onko sisäänkäynti esteetön? Luiskissa ei ole käsijohteita.

 

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi? Ei, luiskissa ei ole käsijohteita.

 

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste? Ei

 

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc? WC-istuimen molemmin puolin on tilaa alle 80 cm. WC:ssä ei ole tarpeeksi vapaata tilaa siihen, että pyörätuolin lisäksi voitaisiin käyttää esimerkiksi nosturia apuvälineenä. 

 

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: Sanna Metsäpuu (sanna.metsapuu@perhesuhdekeskus.fi)

 

  • 28.6.2023
Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen ja Sateenkaariperheet ry:n toimitilat

Haapaniemenkatu 7-9C, Merihaka, Helsinki

Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus

Järjestäjän nettisivut
VertaistukiHelsinki Pride 2023

Maksuton / Free

Suomi