Vertaistukitapaaminen hengellistä väkivaltaa kokeneille sateenkaari-ihmisille

UUT on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, joka tukee uskonyhteisöissä vaikeuksiin joutuneita ihmisiä. Sateenkaareva vertaisryhmämme on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat keskustella kokemuksistaan jonkin uskonyhteisön vaikutuspiirissä.

Ryhmässä käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, ja kukin voi kertoa kokemuksistaan juuri sen verran kuin haluaa. Ryhmää vetää kaksi koulutettua vapaaehtoista, joilla on itsellään kokemusta sateenkaari-ihmisenä uskonyhteisössä elämisestä.

Support for Victims of Religions (Uskontojen uhrien tuki UUT ry) is an organization which provides support for people who have faced problems or abuse in religious/spiritual groups. The cornerstones of our peer support groups are equality, confidentiality, privacy and respect.

You are welcome to join, no matter what your background or religious views are or have been. The Helsinki Pride -meeting is held in Finnish, but our association offers help also in English. You can find more info on our website.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja? Kyllä

 

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla? Kyllä

 

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva. Kyllä

 

Onko sisäänkäynti esteetön? Kyllä

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi? Kyllä

 

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste? Ei

 

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc? Kyllä

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: tiedotus@uut.fi
  • 28.6.2023 klo 18-20
UUT:n toimitilat

Suonionkatu 2, 00530 Helsinki

Uskontojen uhrien tuki UUT ry

Järjestäjän nettisivut
VertaistukiHelsinki Pride 2023

Maksuton / Free

Suomi