Vertaistukitapaaminen hengellistä väkivaltaa kokeneille sateenkaari-ihmisille

UUT on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, joka tukee uskonyhteisöissä vaikeuksiin joutuneita ihmisiä. Sateenkaareva vertaistukitapaaminen on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat keskustella kokemuksistaan jonkin uskonyhteisön vaikutuspiirissä. Ryhmässä käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, ja kukin voi kertoa kokemuksistaan juuri sen verran kuin haluaa. Ryhmää ohjaa kaksi koulutettua vapaaehtoista, joilla on itsellään kokemusta sateenkaari-ihmisenä uskonyhteisössä elämisestä.

 

Support for Victims of Religions (Uskontojen uhrien tuki UUT ry) is organising a peer support meeting for LGBTQ+ people who have experienced religious/spiritual abuse. UUT provides support for people who have faced problems or abuse in religious/spiritual groups. The cornerstones of our peer support groups are equality, confidentiality, privacy and respect. You are welcome to join, no matter what your background or religious views are or have been. The Helsinki Pride -meeting is held in Finnish, but our association offers help also in English. You can find more info on our website.

Seuraa julkaisijaa Uskontojen uhrien tuki UUT ry somessa

  • Instagram
  • Facebook
  • 29.6.2022 klo 18-20
Toinen Linja 19

Uskontojen uhrien tuki UUT ry

Järjestäjän nettisivut
K-18Keskustelupiiri- tai paneeliVertaistuki

Vapaa pääsy

Suomi

Tilaisuuden alussa käydään läpi ryhmän säännöt, joissa yhtenä kohtana on sitoutuminen yhdenvertaisuuden periaatteeseen: ”Ryhmässä ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää uskontoon, vakaumukseen, sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen, ikään, kansallisuuteen, etniseen taustaan, vammaisuuteen, toimintakykyyn tai muuhun vastaavaan tekijään liittyen.” Tiedotamme myös, mihin voi olla yhteydessä, jos tapahtumaan liittyen on kysyttävää, ja minne voi helposti antaa palautetta tapahtuman jälkeen. Tapahtuma järjestetään tilassa, jonne on helppo pääsy useilla eri kulkuvälineillä, ja jossa pääsee liikkumaan helposti esim. pyörätuolilla. Valaistukseen, äänen kuuluvuuteen ym. pyritään kiinnittämään huomiota.