Vertaistukitapaaminen sukupuoleltaan moninaisille ja sukupuoltaan pohtiville nuorille

Ohjattu vertaistuellinen tapaaminen transihmisille, intersukupuolisille, muunsukupuolisille, sukupuolettomille tai sukupuoltaan pohtiville 15-22 –vuotiaille nuorille. Periaatteina luottamuksellisuus, itsemäärittely- ja itsemäärittelemättömyysoikeus, oikeus käyttää haluamaansa nimeä ja oikeus kertoa itsestään vain sen verran kuin haluaa. Ohjattua keskustelua paikalle tulevien nuorten toivomista aiheista. Voit jakaa ajatuksiasi muiden kanssa tai vain kuunnella.

Tämä tapahtuma on 15-22 -vuotiaille.

 

Guided peer support meeting to transgendered youth and youngsters who ponder their gender

Guided peer support meeting to transgendered, intersex, youngsters of gender diversity and who ponder their gender. The meeting is for 15-22 years old. Guidelines for this meeting are confidentiality, right to self determine or not to determine one´s gender, right to use name what one desires and right to tell only what one wants. Guided discussion about the topics raised by participants. You can share your thoughts or just listen.

This event is for 15-22 year olds.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja?

Ei

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla?

Ei ole ollenkaan autopaikkoja sisäänkäynnin läheisyydessä (Stoan aukio on autoton, vain huoltoajoa.) Stoan aukiolle pääsee ajamaan Stoan ja Puhoksen välistä ja on tilaa pysähtyä, mutta kirkon edestä on noin 20 m kävelymatka Snellun ovelle.

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva.

Pihalla on 4 porrasta, jonka vieressä on loiva luiska, mutta kaide on vain oikealla puolella seinän vierustalla. 

Onko sisäänkäynti esteetön?

Ovi on yli 80 cm leveä, mutta oven ulkopuolella on 4 cm korkea kivetys ja oviaukossa 4 cm kynnys, ei luiskaa. Kokoontumistila on yläkerrassa, jonne pääsee ko. aulasta hissillä. Ylähäällä aulassa on 3 cm kynnys, ei luiskaa. (Ulko-ovi on lukossa, ovikelloa soittamalla tullaan alhaalle avaamaan ovi.)

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi?

Ei

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste?

Ei

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc?

Kirkon pääaulassa alakerrassa on invawc, on eri aula kuin Snellun sisäänkäynti, kulkumatkaa on jonkin verran ja kulkumatkalla on hissi ja 2 kpl 3 cm kynnystä, ei luiskaa. WC-istuimen toisella puolella ei ole 80 cm tilaa.

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa

Lennu Korhonen 050 383 9419, leena.korhonen@evl.fi

Seuraa julkaisijaa Suomen Ev. lut. Kirkko - Snellu somessa

  • Instagram
  • 27.6.2023 klo 17-19
Snellu, Matteuksenkirkko, Turunlinnantie 3 (2.krs).

Suomen Ev. lut. Kirkko - Snellu

Järjestäjän nettisivut
Nuorten PrideNuorten Pride 2023
Tapahtuma on maksuton

Suomi