Tee lahjoitus - Helsinki Pride -yhteisö ry

Tee lahjoitus

Tue Helsinki Pride -yhteisöä lahjoituksella!

Voit lahjoittaa verkkokauppamme kautta tai MobilePay-sovelluksella!

Lahjoita MobilePaylla!

1. Avaa MobilePay

2. Syötä haluamasi lahjoitussumma

3. Syötä vastaanottajaksi numero 19119

4. Hyväksy lahjoitus pyyhkäisemällä. Iso kiitos lahjoituksestasi!

Voit myös lahjoittaa MobilePaylla tämän linkin kautta!

Lahjoita Helsinki Priden järjestämiseen!

Vuoden värikkäin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Helsinki Pride on noussut Euroopan suurimpien Pride-tapahtumien joukkoon. Vuonna 2019 Pride-kulkueeseen osallistui yli 110 000 ihmistä. Tapahtuma järjestetään kuitenkin yhä pääosin vapaaehtoisvoimin. Lahjoituksesi ansiosta Helsinki Pride näkyy ja kuuluu jatkossa vieläkin vahvemmin!

Lahjoita sateenkaarevaan nuorisotyöhön!

Avoimeen nuorisotoimintaan ja Nuorten Prideen osallistuneiden määrä on viime vuosina kasvanut isosti. Yhä useampi hakee tukea ja matalan kynnyksen tapahtumia Helsinki Pride -yhteisön toiminnan piiristä. Voit tukea tätä tärkeää työtä lahjoituksellasi.

Lahjoita Together-vertaistoimintaan!

Lhbtiq-turvapaikanhakijoiden ja pakolaistaustaisten hyväksi tekemämme Together with Pride -työ on ainutlaatuista koko Suomessa. Moni asiakkaistamme painii raskaiden kokemusten kanssa vaikeassa tilanteessa. Lahjoittamalla Together-vertaistoimintaan annat toivoa monille Suomeen saapuneille, jotka etsivät paikkaansa maailmassa.

Jos olet kiinnostunut sponsoroinnista tai muista kumppanuusmuodoista, ota yhteyttä: sponsors@pride.fi

Helsinki Pride -yhteisö ry:n rahankeräysluvan tiedot

Luvan saaja: Seta ry

Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (6.8.2019)

Luvan numero: RA/2019/640

Toimeenpanoaika: 1.1.2020-31.12.2021

Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuunottamatta Ahvenanmaata

Kerättävien varojen käyttötarkoitus:
Kerätyt varat käytetään Helsinki Pride -yhteisö ry:n ihmisoikeustyöhön, sosiaali- ja koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaan, nuorisotyöhön, viestintään, palveluihin, yhteisölliseen toimintaan ja muuhun ihmisoikeustyötä tukevaan toimintaan. Tuottoja käytetään esimerkiksi tapahtumien (kuten Pride), teemallisien työpajojen ja leiritoiminnan järjestämiseen.

Varojen käyttöajankohta:
Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.