IDAHOTB-päivänä 17.5. mielenosoitus Venäjän suurlähetystöllä

Tule osoittamaan mieltäsi IDAHOTB-päivän aamuna Venäjän suurlähetystölle! Amnestyn Suomen osasto luovuttaa aamupäivällä Venäjän suurlähetystölle vetoomuksen Tšetšeniassa asuvien LHBT-ryhmiin kuuluvien – pääasiassa homomiehiin kohdistuvan - vainon pysäyttämiseksi. Tule mukaan vaatimaan oikeudenmukaisuutta ja luovuttamaan vetoomusta klo 10.00 Venäjän suurlähetystön eteen (Tehtaankatu 1 B, 00140 Helsinki).

Amnestyn Suomen osasto luovuttaa aamupäivällä Venäjän suurlähetystölle vetoomuksen Tšetšeniassa asuvien LHBT-ryhmiin kuuluvien – pääasiassa homomiehiin kohdistuvan – vainon pysäyttämiseksi. Tšetšeniassa on pidätetty, kidutettu ja murhattu useita ihmisiä sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuden perusteella, mutta rikoksiin syyllistyneitä ei ole tuotu oikeuden eteen.

Tule mukaan vaatimaan oikeudenmukaisuutta ja luovuttamaan vetoomusta klo 10.00 Venäjän suurlähetystön eteen (Tehtaankatu 1 B, 00140 Helsinki). Lyhyt mielenilmaus kestää noin 15 minuuttia. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, ja saat tarvittavat ohjeet paikan päällä.

Lisätietoja vetoomuksesta: https://www.amnesty.fi/vetoomukset/tsetsenian-homofobinen-vaino-pysaytettava/