Tuki ja neuvonta - Helsinki Pride -yhteisö ry

Tuki ja neuvonta

Helsinki Pride -yhteisön sosiaali- ja nuorisotyön tiimi tarjoaa tukea ja neuvoa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden eri teemoissa,

Voit ottaa yhteyttä työntekijöihimme jos kaipaat tukea tai neuvoa, luottamuksellista keskusteluapua tai ohjausta sateenkaarisensitiviisiin palveluihin. Tutustuthan myös  Muut tuki- ja neuvontapalvelut -sivuun, josta löydät apua esimerkiksi seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden eri kysymyksiin, ulostuloon, syrjintäkokemuksiin tai muihin sateenkaarierityisiin kysymyksiin liittyen.

Aaro Horsma

Toiminnanjohtaja / Executive Director

aaro@pride.fi / 045 121 0026 / Puhelinaika ja ajanvaraukset maanantaisin klo 13-15

Ota yhteyttä Aaron näistä asioista:

  • Yksilötason neuvonta ja tuki
  • Together with Pride -työ
  • Koulutukset ja konsultointi
  • Yhteistyö, verkostot ja vaikuttaminen

Aaro kehittää ja johtaa yhdistyksen toimintaa sekä tekee sen monipuolista sosiaali- ja nuorisotyötä. Teesinä työssään Aarolla on Yhdenvertaisuus = hyvinvointi. Laajassa työnkuvassa auttaa monipuolinen tausta, oppeja on kerätty niin myynnin ja asiakaspalvelun, radiojournalismin kuin sosiaali- ja seksuaalikasvatuksen aloilta, kunnes työt vei mennessään. Toiveena on vielä jatkaa tauolla olevia terapiaopintoja, sillä mikään ei ole kiinnostavampaa kuin ihmisen mieli ja ajatukset. Vapaa- kuin työaikaakin menee arkisin toimiston sohvia valloittavan Masi-koiran kanssa.

 

Lili Pakalén

Yhteisötyöntekijä / Community Worker (Töissä ainoastaan keskiviikkoisin 8.1.-25.3.20)

lili@pride.fi / 044 704 4985 /Puhelinaika keskiviikkoisin klo. 14.00–15.00. Myös sähköposteihin vastataan keskiviikkoisin.

Ota yhteyttä Liliin näistä asioista:

  • Espoon sateenkaareeva nuorisotoiminta

Lilin pitkä kokemus sateenkaarierityisestä toiminnasta niin vapaaehtois- kuin työtehtävissä on vain lisännyt tiedon janoa – pian sosionomiksi (AMK) valmistuva Lili opiskelee myös seksuaalineuvojaksi. Vuoden 2020 alusta Lili ohjaa Espoon uutta sateenkaarevaa nuorisotoimintaa keskiviikkoisin.  Jos pohdit Espoon nuorten toimintaan mukaan tulemista tai haluat kuulla tästä lisää, ota Liliin yhteyttä!

 

Mimosa Puumalainen  * OPINTOVAPAALLA 1.10.2019-31.1.2020 *

Sosiaali- ja nuorisotyön suunnittelija / Social and youth work Planner

Mimosa luotsaa sosiaali- ja nuorisotyön tiimiämme sekä suunnittelee ja kehittää sen toimintaa. Lisäksi hän vastaa erityisesti lhbtiq-turvapaikanhakijoiden ja pakolaistaustaisten parissa tehtävästä Together with Pride -työstä sekä yksilötason neuvonta- ja tukityöstä. Vapaa-ajalla Dali-koiransa kanssa seikkailevalla Mimosalla on pitkä kokemus sosiaalialan työstä mm. päihde- mielenterveys – ja kriisityön tehtävissä, sekä koulutustaustaa mm. sosionomin (YAMK ja AMK), ekspressiivisen taideterapeutin sekä seksuaalineuvojan koulutukset.