Helsinki Pride -viikko - Helsinki Pride -yhteisö ry

Helsinki Pride -viikko

Suomen suurin ja vaikuttavin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma tuo kaikki sateenkaaren värit kaupunkiin taas 24.6.–30.6.2019.

Helsinki Pride -viikko on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma ja yksi vuoden suurimmista yleisötapahtumista. Helsinki Pride-viikko 2019  järjestetään 24.6.-30.6.

Helsinki Pride 2019 -viikon päätapahtumat ovat Helsinki Pride -yhteisön tuottamat Avajaiset, Pride House -ohjelmakokonaisuus, Avajaisbileet, Lavatanssit, Pride Open Air -bileet, Päätösbileet, Naistenbileet sekä viikon huipentumat Pride-kulkue ja Puistojuhla.

Helsinki Pride -viikon ohjelmistoon kuuluu Helsinki Pride -yhteisön ja kymmenien muiden ohjelmajärjestäjien tuottamia tapahtumia maanantaista sunnuntaihin. Vuonna 2019 Pride-viikon ohjelmistossa on yhteensä 120 tapahtumaa yli 50 lokaatiossa.

Helsinki Pride -viikko nojaa upeisiin  vapaaehtoisiin ja monialaiseen yhteistyöhön. Tapahtumatuotannon ytimessä toimii muutamia työntekijöitä sekä noin 20-henkinen vapaaehtoistyöryhmä. Lisäksi tapahtuman parissa työskentelee kevään ja kesän aikana lähes 200 vapaaehtoista. Helsinki Pride -viikko onkin todellinen talkoohengen voimannäyttö.

Katso Helsinki Pride 2019 -viikon koko ohjelma täältä.

Join the movement!

Lue tästä miten voit tulla mukaan osaksi Helsinki Pride -viikkoa.