Join the Movement - Helsinki Pride -yhteisö ry

Join the Movement

Join the movement – näin annat tukesi Helsinki Pridelle! Tapoja osallistua löytyy jokaiselle.

Kulkue ja Puistojuhla

Ryhmien ja ei-kaupallisten toimijoiden ilmoittautuminen Helsinki Pride 2019 -kulkueeseen sekä Puistojuhlan järjestötorille on suljettu! Kiitos paljon ilmoittautumisesta. Otamme teihin yhteyttä 20.6.2019 mennessä. Jos jokin jäi askarruttamaan, ota yhteyttä: kulkue@pride.fi

Helsinki Pride -vapaaehtoiseksi / Volunteer for Helsinki Pride 

Vaparihaku tämän vuoden tapahtumaan on päättynyt. Mikäli joihinkin vapaaehtoistöihin tarvitaan vielä tekijöitä, ilmoitamme siitä täsmähakuna Helsinki Pride Week -Facebook-sivuilla. / This year’s recruitment for volunteers has ended. In case more volunteers are needed, we will announce this on our Facebook page (Helsinki Pride Week).

Kumppaniksi tai sponsoriksi

Oletko kiinnostunut mahdollistamaan vuoden 2019 Helsinki Priden kumppanina tai sponsorina? Ota yhteyttä sponsors@pride.fi

Myös näin voit antaa tukesi Helsinki Pridelle

Helsinki Priden osallistujamäärä on kasvanut valtavasti, mikä on upea juttu! Kiitos kaikille osallistujille! Samalla toki kulut kasvavat ja vapaaehtoiskäsiä tarvitaan enemmän. Sinun tuellasi voimme kuitenkin edelleen pitää Puistojuhlan maksuttomana ja viihtyisänä kaikille!

Näin voit auttaa:

  1. Hauskin tapa tukea Helsinki Pridea on käydä järjestämissämme bileissä, esimerkiksi Pride-viikon Naistenbileet ja Päätösbileet.
  2. Helppo ja tehokas tapa tukea on liittyä Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi tai tehdä lahjoitus Pridelle verkkokaupassamme. Voit myös tehdä lahjoituksen keräyslippaaseen Pride-viikon tapahtumissa.
  3. Näyttävin tukimuoto on ostaa upeita Wear It with Pride -tuotteita. Tuotteet tulevat myyntiin lähempänä Pride-viikkoa!