Hae kumppaniksi! - Helsinki Pride -yhteisö ry

Hae kumppaniksi!

Liity työhömme ihmisoikeuksien, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi!

Helsinki Pride-viikon mahdollistaa satojen vapaaehtoisten joukko, yritysten ja organisaatioiden vahvalla tuella – vuoden 2021 kumppanuuksia solmitaan paraikaa ja nyt on siis hyvä aika tuoda yhteisösi ja organisaatiosi mukaan upeaan joukkoon!

 

Helsinki Pride on vuosi vuodelta kasvanut osallistujamäärältään, osoittaen suuren yleisön vahvan tuen yhdenvertaisten ihmisoikeuksien puolesta.

Haluamme mahdollistaa ystävillemme jatkossakin turvallisen ja onnistuneen tapahtuman sekä pitää Pride-kulkueen ja Puistojuhlan osallistujille ilmaisena – toisin kuin monessa muussa maassa, joissa puistojuhlien lipputuloilla katetaan tapahtumakuluja.

Tapahtumaviikon teknisen tuotannon kustannukset sekä henkilöstö- ja toimintakulut ovat nousseet kävijämäärän lailla moninkertaiseksi, yhteensä yli 500 000 euroon. Kattaaksemme tapahtuman tuotantokulut sekä luodaksemme Suomen suurimmasta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumasta entistäkin vaikuttavamman, on virallisten kumppaneiden rinnalla vuodesta 2020 pienemmille järjestöille ja liitoille tarkoitettu Yhteisökumppanuus-malli.

 

 

Yritykset ja viranomaiset voi hakea Pääyhteistyö-, Platinum, Kulta- tai Hopea-tason kumppaneiksi. Hae mukaan ottamalla yhteyttä sponsors@pride.fi tai ottamalla yhteyttä kumppanuusvastaa Ossi Lehtoon: ossi@pride.fi

Tutustu vuoden 2020 kumppaneihin täältä

 

Yhdistykset ja liitot voivat hakea Yhteisökumppaneiksi. Yhteisökumppanuudet mahdollistavat jokaiselle yhteisölle mahdollisuuden osoittaa tukensa ja olla osa Suomen suurinta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaa. Lue miten haet yhteisökumppaniksi täältä.

 

 

Kumppaneiksi voivat hakea kaikki yhdistykset ja liitot, jotka seisovat syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella ja hyväksyvät toiminnan tarkoituksen ja säännöt. Haku on auki  31.3.2021 asti.