Hae vapaaehtoiseksi! - Helsinki Pride -yhteisö ry

Hae vapaaehtoiseksi!

Liity nyt talkoolaisten tiimiin rakentamaan kesän suurinta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaa - Helsinki Pride -viikkoa 2020!

Helsinki Pride -viikko on täällä tuota pikaa ja etsimme nyt innokkaita ihmisiä tapahtuman sydämeen, eli tämän vuoden vapaaehtoisten tiimiin! Vapaaehtoistöitä on tarjolla niin monenlaista, että kaikille varmasti löytyy jotakin – katso tarkemmat tiedot tehtävistä alla olevasta hakulomakkeesta. Tehtäviä on tarjolla sekä ennen Helsinki Pride -viikkoa että viikolla, mutta suurin osa liittyy 27.6. kulkueen ja Puistojuhlan saumattomaan ja turvalliseen toteutukseen.

Etsimme myös useampia vastuuvapaaehtoisia eri tehtäviin. Jos sinulla on  hiukan aiempaa, sopivaa kokemusta (lisätietoa tehtävien kuvauksissa), omatoimista asennetta, ja voit sitoutua ajallisesti tehtävään Pride -viikon aikana, hae ihmeessä vastuuvapaaehtoiseksi. Vastuuvapaaehtoisen tehtävässä saat erinomaista kokemusta kokonaisuuksien koordinoinnista ja pääset oppimaan tapahtumatuotannon eri puolista!

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme, jos olet täysi-ikäinen ja jaat syrjimättömyyden periaatteet. Vapaaehtoistöitä tehdään yhteensä 6-8 tuntia per henkilö, mutta sen voi tehdä useammassa vuorossa. Tule tekemään kanssamme tämän vuoden Helsinki Pride -viikosta yhteisöllinen juhlaviikko, jossa voimme vaatia entistä yhdenvertaisempaa yhteiskuntaa ja juhlia entistä suuremmalla joukolla sateenkaaren kaikkia värejä!

Applications for being a Helsinki Pride Week Volunteer for 2020 are now open. Some volunteer work shifts are available before the Helsinki Pride Week, some during the week, but majority of shifts are on the week’s Saturday, to secure the safe and successful Parade and Park festival. Please do note that only people 18 or older can work as volunteers. Volunteer commitment is 8 h of indoor work or 6 hours of outdoor work, but it can be done in several shifts. 

 

Hae tästä Helsinki Pride -viikon vapaaehtoisten tiimiin / Apply here to join the Volunteer Crew of Helsinki Pride Week

  • Jos vastasit kyllä edelliseen kysymykseen, kerro tässä, milloin ja missä vapaaehtoistöissä olet aiemmin ollut Helsinki Pride -viikolla tai Yhteisössä / If you replied yes to the previous question, please tell here about your previous role as a volunteer for Helsinki Pride Week/Community & when was it
  • Valitse kaikki tehtävät, joita voisit tehdä / Please select all tasks you'd be interested in taking on
  • Valitse kaikki työtehtävät, joissa voisit toimia / Choose all tasks that you'd be interested in. The tasks that can be done without Finnish have also an English description.
  • Kerätään tilastollisiin tarkoituksiin / Is collected for statistical purposes only
  • Kerätään tilastollisiin tarkoituksiin / Is collected for statistical purposes only
  • Jätä tähän viesti, niin vastaamme sinulle kahdessa viikossa! / Leave us a message here and we'll get back to you within two weeks!