Tapahtumat, ryhmät ja työpajat - Helsinki Pride -yhteisö ry

Tapahtumat, ryhmät ja työpajat

Innostavia tapahtumia yhteisöllisessä hengessä! Illat, tapahtumat ja kurssit ovat pääosin kaikille avoimia.

Helsinki Pride -yhteisön illanvietot perustuvat leppoisaan yhdessä olemiseen ja tekemiseen turvallisessa ja päihteettömässä ympäristössä. Kahvittelun, pelailun tai vaihtuvista teemoista keskustelun lomassa tutustutaan toisiin sateenkaariyhteisön jäseniin ja saadaan peilauspintaa omille kokemuksille.

Illanviettoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä tuleminen velvoita osallistumaan mihinkään, mikä tuntuu itsestä epämukavalta. Jokaisen toivotaan kuitenkin osallistuvan esittelykierrokseen ja esittäytyvän sillä nimellä, jota toivoo itsestään käytettävän. Toimintaa ohjaavat Helsinki Pride -yhteisön työntekijät yhdessä koulutettujen vapaaehtoisten kanssa.

Ellei ole ilmoitettu toisin, tapahtumat järjestetään tiloissamme Helsingin Kaapelitehtaalla, osoitteessa Tallberginkatu 1 C 4. krs.

Löydä itsellesi sopiva tapahtuma

Alta voit lukea tarkemmin erilaisista hengailu- ja tapahtumailloista, joista suurin osa kokoontuu kerran kuukaudessa. Tulevien tapahtumien päivämäärät sekä tarkemmat kellonajat ja kuvaukset löydät tapahtumakalenteristamme.

Naisten ilta on avoin kaikille lesbo-, bi- ja muille sateenkaareville naisille. Iltoihin osallistuu kaikenikäisiä naisia aina parikymppisistä yli viisikymppisiin. Tapaamisissa on mahdollista osallistua vapaamuotoiseen keskusteluun sekä tutustua uusiin ihmisiin. Osa tapaamisista on tietyn teeman ympärille rakennettuja ja osa vapaampaa ajanviettoa yhdessä.

KVV, eli “Kahden vähemmistön väki”, on eri tavalla vammaisten ja pitkäaikaissairaiden seksuaali- sekä sukupuolivähemmistöjen edustajien oma ilta. KVV-ilta kokoaa yhteen ihmisiä, jotka jakavat kokemuksia elämästä kahdessa vähemmistössä. Ryhmän ohjaajana toimii Raila Riikonen, itsekin liikuntavammainen KVV-ihminen. Hän on kokemusasiantuntija, joka työskentelee nykyään seksuaalikasvattajana. Voit kysyä lisätietoja: ilonkipina(at)gmail.com tai 044 0639863.

Kirjoneulojat kerää koolle pääkaupunkiseudun pitsinnyplääjät ja puikonkilkuttajat! Kaikki sateenkaarevat henkilöt ovat tervetulleita ikään tai taitoihin katsomatta. Vapaaehtoisohjaajat opastavat tekniikassa ja muut neulojat jakavat käytännön vinkkejä. Ota hyvän mielen lisäksi mukaan omat puikot ja langat, ja tule neulomaan kanssamme mukavan jutustelun ja kahvittelun ohessa!

Viittova Sateenkaari on tarkoitettu viittomakielisille LHBTIQ-ihmisille ja heidän ystävilleen. Illoissa käydään avointa keskustelua viittomakielellä sekä vietetään aikaa yhteisesti kahvin ja teen merkeissä. Kaikki viittomakieltä käyttävät ja osaavat (kuurot, codat, tulkit, tulkkiopiskelijat yms.) ovat tervetulleita tapaamisiin! Mukaan voi tuoda yhteistä syötävää kaikkien iloksi. Seuraa Viittovaa Sateenkaarta myös Facebookissa (linkki: www.facebook.com/viittovasateenkaari)

Toivetorstaihin ovat tervetulleita kaikki yli 20-vuotiaat sateenkaarevat henkilöt, jotka haluavat osallistua yhteisiin aktiviteetteihin ja tutustua toisiin rennossa ja myönteisessä ilmapiirissä. Toivetorstain toimintaa suunnitellaan yhdessä ja teemat pyritään toteuttamaan osallistujien toiveiden ja kiinnostuksen kohteiden pohjalta. Tapaamisten pääsääntöinen kieli on suomi.

Pride Up Your Friday -illat kokoavat yhteen yli 20-vuotiaita sateenkaarevia henkilöitä, jotka haluavat viettää aikaa hyvässä seurassa ja turvallisessa ympäristössä. Illoissa painottuvat Queer-kulttuuri sekä siihen liittyvät erilaiset teemat ja aiheeseen liittyvät vierailijat. Pride Up -illat huipentuvat 2019 Helsinki Pride -viikkoon.

Pride Up Your Friday evenings gather up 20+ year old LGBTIQ*-people who are looking to spend time together in good company and in a safe environment. Pride up evenings will involve visitors and different topics that touch various aspects of queer culture and history. The Pride Up evenings culminate in the Helsinki Pride Week 2019.

 

Kurssit Coming soon!

TyöpajatComing soon!