Nuorten toimintaa - Helsinki Pride -yhteisö ry

Nuorten toimintaa

Tältä sivulta löydät tietoa nuorten toiminnasta.

Moni miettii ”olenko homo?”, ”mitä jos olen trans?” tai ”mitä tarkoittaa aseksuaali?”. Nuorten Pride -toiminnassa emme kysele tai leimaa vaan jokainen on tervetullut omana itsenään. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista, ellei toisin mainita, eikä yhdistyksemme jäsenyyttä. Toimintaan osallistuminen iltojen aikana on aina vapaaehtoista.

Jos kaipaat ymmärtävää ja auttavaa keskusteluseuraa, voit pyytää, että saat jutella rauhassa kahdestaan työntekijän kanssa. Voit laittaa viestiä, jos tarvitset lisätietoa tai tukea.

 

Kenelle Nuorten Pride -toiminta on?

Järjestämme toimintaa 13–25-vuotiaille sateenkaarinuorille ja sateenkaarevaa identiteettiään pohtiville nuorille. Tällä tarkoitetaan seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön kuuluvia sekä identiteettiään pohtivia. Tapahtumat on aina suunnattu jollekin tietylle ikäryhmälle – voit lukea tarkemmin niistä alta.

 

Miten tulla mukaan?

Happi Pride

Helppo ja hauska tapa tulla mukaan on osallistua avoimiin tapaamisiin Happi Pridessa. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen tai olla jäsenemme, tule vain paikalle! Happi Pride löytyy Lauttasaaresta Ungdomsgården Drumsön tiloista 8.1.2020 alkaen (Osoite: Pajalahdentie 10 a B, 00200 Helsinki), jossa järjestämme monenlaista ohjelmaa. Voit tutustua uusiin ihmisiin ja jutella tuttujen kanssa, tai ihan vaan hengailla ja vaikka tehdä läksyjä! Tarjolla on pientä purtavaa sekä kahvia ja teetä.

Toimintaa ohjaavat Helsinki Pride -yhteisön ja Helsingin kaupungin työntekijät yhdessä vapaaehtoisten kanssa. He myös suunnittelevat nuorten toiveiden mukaan Happi Priden ohjelmaa, kuten teemailtoja, vierailijoita ja tapahtumia.

 

Gaymers’ Night

Joka maanantai klo 16–21, 16–25-vuotiaille sateenkaarinuorille ja heidän ystävilleen.

Tervetuloa avoimiin peli-iltoihin PC-, konsoli- sekä lautapelien parissa! Illat on tarkoitettu peliharrastajille ja niiden aikana keskitytään pelaamiseen yksin tai yhdessä, sateenkaarevassa seurassa. Tilassa on tehokkaita PC-koneita, joihin on asennettu laaja kirjo pelejä minkä lisäksi tarjolla on monipuolinen valikoima konsoleita ja lautapelejä!

Peli-illat järjestetään Score-pelikeskuksessa, osoitteessa Kylänvanhimmantie 25. Sisäänpääsen talon päädyssä olevasta H-ovesta.

 

Ungpride: HBTIQA+ ungdomsgruppen i Helsingfors

Ungpride är ett tryggt och positivt gemenskap för regnbågsunga eller unga som funderar kring identitet. Vi träffas under våren 2020 varannan torsdag kl. 17-21 i regnbågsutrymmet Happi Pride i Ungdomsgården Drumsö. (Adress: Happi Pride, Smedjeviksvägen 10 a B, 00200 Helsingfors.) Du behöver inte anmäla dig på förhand, och du är välkommen med på vilken träff som helst. Kontakta gärna handledarna vid frågor:  Nicole Stambej nicole.stambej@hel.fi och Mathias Uutela mathias.uutela@hel.fi Datum för träffarna: Nyas kväll: 

Instagram: @ung_pride

 

Espoo

 

Sateenkaari Siipi

Toimintaa sateenkaarinuorille syksyllä 2019 & keväällä 2020 kerran kuussa! Illat on tarkoitettu erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville nuorille. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä välipalaa sekä hyvää seuraa. Tapaamiset ovat torstai-iltaisin klo. 17.00-20.00: 5.9., 3.10., 7.11. ja 5.12. Ja kevätkaudella 2020: 9.1., 6.2., 5.3., 2.4., 7.5. Toimintaa järjestää Espoon seurakunta.

Paikkana Nuorten tila Siipi Leppävaarassa. Osoite: Albergan esplanadi 1, Espoo. 

Lisätietoja Sateenkaari Siiven toiminnasta voit kysyä Hannelta ja Mikalta: Hanne Malkki p.040 517 0629, hanne.malkki (at) evl.fi ja Mika Savolainen p. 050 464 7001 mika.savolainen (at) evl.fi

 

Vantaa

 

Vantaan sateenkaarevat nuorten illat

Vantaan sateenkaarevat nuorten illat ovat suunnattu 13-20-vuotiaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville nuorille. Iltoja järjestetään parillisten viikkojen keskiviikkoina klo. 17.00-20.00. Syksyn 2019 tapaamiset: 18.9, 2.10, 16.10, 30.10, 13.11, 27.11 ja 11.12.

Paikkana toimii Martinlaakson nuorisotila. Osoite: Martinlaaksonpolku 9 F, 01620 Vantaa.

Voit seurata Vantaan sateenkaarevia myös IG:ssa: @sateenkaarevat_vantaa

 

Kaikissa nuorten toimintaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä yhteisötyöntekijä Liliin, lili@pride.fi