Nuorten toimintaa - Helsinki Pride -yhteisö ry

Nuorten toimintaa

Tältä sivulta löydät tietoa nuorten toiminnasta.

Moni miettii ”olenko homo?”, ”mitä jos olen trans?” tai ”mitä tarkoittaa aseksuaali?”. Nuorten Pride -toiminnassa emme kysele tai leimaa vaan jokainen on tervetullut omana itsenään. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista, ellei toisin mainita, eikä yhdistyksemme jäsenyyttä. Toimintaan osallistuminen iltojen aikana on aina vapaaehtoista.

Jos kaipaat ymmärtävää ja auttavaa keskusteluseuraa, voit pyytää, että saat jutella rauhassa kahdestaan työntekijän kanssa. Voit laittaa viestiä, jos tarvitset lisätietoa tai tukea.

 

Kenelle Nuorten Pride -toiminta on?

Järjestämme toimintaa 13–25-vuotiaille sateenkaarinuorille ja sateenkaarevaa identiteettiään pohtiville nuorille. Tällä tarkoitetaan seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön kuuluvia sekä identiteettiään pohtivia. Tapahtumat on aina suunnattu jollekin tietylle ikäryhmälle – voit lukea tarkemmin niistä alta.

 

Miten tulla mukaan?

Happi Pride

Helppo ja hauska tapa tulla mukaan on osallistua avoimiin tapaamisiin Happi Pridessa. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen tai olla jäsenemme, tule vain paikalle! Happi Pride on Nuorten toimintakeskus Hapen 2. kerroksessa (Sörnäisten rantatie 31) sijaitseva tila, jossa järjestämme monenlaista ohjelmaa. Voit tutustua uusiin ihmisiin ja jutella tuttujen kanssa, tai ihan vaan hengailla ja vaikka tehdä läksyjä! Tarjolla on pientä purtavaa sekä kahvia ja teetä.

Toimintaa ohjaavat Helsinki Pride -yhteisön ja Helsingin kaupungin työntekijät yhdessä vapaaehtoisten kanssa. He myös suunnittelevat nuorten toiveiden mukaan Happi Priden ohjelmaa, kuten teemailtoja, vierailijoita ja tapahtumia.

 

Gaymers’ Night

Joka sunnuntai klo 16–21, 16–25-vuotiaille sateenkaarinuorille ja heidän ystävilleen.

Tervetuloa avoimiin peli-iltoihin PC-, konsoli- sekä lautapelien parissa! Illat on tarkoitettu peliharrastajille ja niiden aikana keskitytään pelaamiseen yksin tai yhdessä, sateenkaarevassa seurassa. Tilassa on tehokkaita PC-koneita, joihin on asennettu laaja kirjo pelejä minkä lisäksi tarjolla on monipuolinen valikoima konsoleita ja lautapelejä!

Peli-illat järjestetään Score-pelikeskuksessa, osoitteessa Kylänvanhimmantie 25. Sisäänpääsen talon päädyssä olevasta H-ovesta.

 

Ung Pride HBTIQ-ungdomsgruppen i Helsingfors

Vi träffas i Happi! Gruppen består av ca 10 personer så alla nya är varmt välkomna med! Vill du veta mer maila kontaktperson nicole.stambej(at)hel.fi eller ring henne på 040 662 3913. Nicole arbetar på Helsingfors stads ungdomscentral. Per mail får du veta kommande träfftider.

Kaikissa nuorten toimintaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä yhteisötyöntekijä Liliin, lili@pride.fi