Show your support and join us

Membership

As a member, you become an influential part of the community, support our work and get discounts on our products.
Join as a member

Donate

If you wish, you can donate to us once or monthly, also in a targeted manner, in which case we will direct your donation to the activity you have chosen.

(Sorry, the donation site is currently only available in Finnish.)
Donate once or monthly

Volunteer work

Volunteers can participate either in year-round activities in the role of an instructor or as a volunteer at the Helsinki Pride event.
Check out

Partnership

Our partners are involved in our work of equality.
Get to know

Pride Media - from blogs to statements

The latest news, blogs and opinions related to the Helsinki Pride community and LGBTIQ+ topics.

Pride on social media

Tule meille töihin: Helsinki Pride -yhteisö rekrytoi nyt sosiaali- ja nuorisopalveluiden asiantuntijaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Etsimme innostavaan asiantuntijatiimiimme sateenkaarierityisen sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaista, jolla on kokemusta paitsi asiakas- ja verkostoyhteistyöstä, myös hankkeiden ideoinnista, kehittämisestä ja hakemustekstien kirjoittamisesta. 🌟 Lisäksi työhön sisältyy Helsinki Pride -yhteisön aikuisille suunnatun yhteisötoiminnan, Nuorten Pride -verkoston sekä Nuorten Pride -tapahtumaviikon koordinointi.

Helsinki Pride -yhteisön arvot ovat yhteisöllisyys, rohkeus ja moninaisuus ja ne ovat myös toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä. 🌈 Työntekijöillämme on mahdollisuus kouluttautua ja kehittää omaa osaamistaan. Pidämme huolta työntekijöistä monilla tavoilla sekä tuemme työn ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamista. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Hakuaika päättyy 9.10.! Lue lisää tehtävästä ja katso hakuohjeet – linkki biossa 🔗

#rekry #sosiaalityö #nuorisotyö #helsinkipride #helsinkiprideyhteisö #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #pride
...

Our partners in 2023

Main Partners

Working with Pride partners 2023

Support Partners

Community partners

Small Business Partners