Small Business -kumppani 2024

Helsinki Pride on Suomen suurin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma, joka kerää vuosi vuodelta vahvemman tuen yhdenvertaisuuden puolesta.

Tapahtumamme tuotetaan pääosin omalla varainhankinnalla. Meille on tärkeää mahdollistaa yhteisöllemme jatkossakin turvallinen ja onnistunut kokemus, johon voi osallistua varallisuudesta riippumatta – toisin kuin monessa muussa maassa, joissa lipputuloilla katetaan tapahtuman tuotantokuluja.

Kattaaksemme tapahtuman tuotantokulut, luodaksemme tapahtumastamme entistäkin vaikuttavamman, ja toimiaksemme ympärivuotisesti ihmisoikeuksien eteen, haemme jälleen kumppaneiksemme erilaisia pienyrityksiä. Small Business -kumppaniksi voivat hakea kaikki pienyritykset, joiden vuosiliikevaihto on enintään 2 miljoonaa euroa tai taseen loppusumma enintään 2 miljoonaa euroa. Yritysten jaottelussa sovelletaan EU:n ja Tilastokeskuksen kokoluokitusta.

Small Business -kumppanina yrityksenne voi:

  • Tuottaa ohjelmaa Helsinki Pride -tapahtuman viralliseen ohjelmistoon (pyydämme lisätietoja ohjelmasta erillisellä lomakkeella, jonka lähetämme teille, kun kumppanihakemuksenne on hyväksytty)
  • Käyttää Helsinki Pride Small Business Celebrating Pride 2024 -logoa markkinoinnissaan ja viestinnässään
  • Saada organisaationsa logon pride.fi-sivuille Helsinki Priden Small Business -tukijana

Kumppanuuden hinnat on jaettu seitsemään tasoon toimijan taseen tai vuosiliikevaihdon perusteella. Huom! Olethan meihin erikseen yhteydessä (laura@pride.fi), mikäli organisaationne päätoiminta keskittyy sateenkaariteemoihin ja hintakategoriat eivät sovi teille. Haluamme mahdollistaa osallistumisenne kumppanuuteen budjetista riippumatta.

KUMPPANUUSTASOT

Taso 1 Liikevaihto viime vuodelta max. 300 tuhatta euroa:

Kumppanuus: 300 euroa

Taso 2 Liikevaihto viime vuodelta max. 600 tuhatta euroa:

Kumppanuus: 600 euroa

Taso 3 Liikevaihto viime vuodelta max. 1 miljoonaa euroa:

Kumppanuus: 1000 euroa

Taso 4 Liikevaihto viime vuodelta max. 1,3 miljoonaa euroa:

Kumppanuus: 1300 euroa

Taso 5 Liikevaihto viime vuodelta max. 1,6 miljoonaa euroa:

Kumppanuus: 1600 euroa

Taso 6 Liikevaihto viime vuodelta max. 2 miljoonaa euroa:

Kumppanuus: 2000 euroa

KUMPPANUUDEN EHDOT – Luethan tämän, ennen kuin haet kumppaniksi*:

  • Kumppanuutta hakevat toimijat sitoutuvat seisomaan syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella ja hyväksyvät Helsinki Pride -yhteisön toiminnan tarkoituksen.
  • Viralliseen Helsinki Pride -tapahtuman ohjelmakalenteriin tulevaa ohjelmaa saavat järjestää vain kumppanit (viralliset, yhteisö, mikro). Yksittäiset taiteilijat sekä työryhmät voivat hakea ohjelmajärjestäjäksi Pride Houseen, ja tämä ohjelmahaku avataan myöhemmin keväällä erillisellä lomakkeella.
  • Ohjelmatiloina toimivat Pride House tai kumppanin omat tilat. Jos kumppani haluaa järjestää ohjelmaa oman tilansa sijaan jossakin muussa tilassa, tulee tilan tarjoajan myös hakea Helsinki Pride -tapahtuman kumppaniksi.
  • Kaikenkattavat ohjelmatiedot on lähetettävä Helsinki Pridelle 12.5.2024 mennessä. Myöhässä tulleita tai vaillinaisesti täytettyjä ohjelmia ei julkaista ohjelmakalenterissa. Edellytämme ohjelmakuvausta myös englanniksi.
  • Edellytämme tilojen kattavia esteettömyystietoja. Jos ohjelman esteettömyystiedot ohjelmalomakkeella on täytetty puutteellisesti, emme voi hyväksyä ohjelmaa osaksi ohjelmakalenteria.

Tuo yrityksesi mukaan tukemaan Helsinki Pride -tapahtumaa sekä edistämään ihmisoikeuksia, yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa!

Haku on avoinna 2.2.–12.5.2024.