Fyysinen esteettömyys

Saapuminen yhteisötilaan

Helsinki Pride -yhteisön yhteisötila sijaitsee Kaapelitehtaalla. Käyntiosoite on Tallberginkatu 1, sisäpiha, C-porras, 4. kerros, 00180 Helsinki.

Mikäli saavut taksilla tai tilaat taksin tiloillemme, pyydä kuskia ajamaan Kaapelitehtaan sisäpihalle, pääoven eteen (C-portaan vasemmalla puolella).

Sisäänkäynti Kaapelitehtaalle

Sisäänkäynti sijaitsee Kaapelitehtaan sisäpihalla. Mikäli liikut esim. pyörätuolilla, tule sisään C-portaan vasemmalla puolella olevista pääovista. Pääoville vie luiska, jonka kaltevuus on noin 11%. Kulku ei onnistu suoraan C- portaan ovesta pyörätuolilla, sillä eteen tulee portaita.

Pääovet ovat raskaat eivätkä aukea automaattisesti. Kynnys 1,5 cm ja ovien leveys 92 cm. Tuulikaapin jälkeen saavut aulaan. Aulassa sijaitsee myös esteetön wc (tarkempaa tietoa siitä alla). Jatka aulasta lasioville, jotka sijaitsevat Hima & Sali -ravintolaa vastapäätä. Lasiovet vievät c-rappuun. Nämä ovet eivät aukea automaattisesti ja ovat raskaat. Oviaukon leveys on 94 cm ja kynnys 2 cm.

C-rapussa on hissi, jolla pääset suoraan 4. kerrokseen, jossa tilamme sijaitsevat. Hissin oven leveys on 87 cm. Hissin syvyys on 112 cm ja sisäleveys on 99 cm. Hississä on myös kaide, joka on 95 cm korkeudella.

Hissin esteettömyys

Hissin ovi ei aukea automaattisesti. Hissin sisällä 4. kerroksen painike on 160 cm korkeudella.

Tullessasi hissistä ulos 4. kerroksessa eteesi tulee lasiovet, joista pääset aulaan. Lasiovet eivät aukea automaattisesti ja ovat raskaat. Kynnys 1 cm ja oven leveys 94 cm.

Käänny aulassa oikealle, niin pääset käytävälle, jossa molemmat yhteisötilamme sijaitsevat. Ensimmäisenä käytävän vasemmalla puolella on iso yhteisötila, jossa toimintamme pidetään.

Yhteisötilojen esteettömyys

Ison yhteisötilamme ovi on 87 cm leveä eikä siinä ole kynnystä. Erillisen keittiötilan ovi on 81 cm leveä ja kynnys 2,5 cm korkea. Ovet ovat auki ennen tapahtumien alkua. Jos tulet myöhemmin ja ovi on kiinni, voit koputtaa tai soittaa/lähettää viestiä, niin tulemme avaamaan.

Jos tarvitset apua ovien avaamisessa ja hissin käytössä avustamme oikein mielellämme! Soita yhteisötilamme puhelimeen niin tulemme vastaan. Huomioithan, että puhelimeen vastataan ainoastaan kun tiloissamme on toimintaa. Puhelimeen vastaa vapaaehtoinen. Puh. 041 744 1959.

WC:n esteettömyys

Tiloissamme ei ole omaa wc:tä. Esteetön wc sijaitsee Kaapelitehtaan C-portaassa 1. kerroksen aulassa. Wc on yksipuolisesti käytettävä (istuimen vieressä on vapaata tilaa ainoastaan vasemman käden puolella).

WC:n puitteet:

Vapaata tilaa (istuimen, oven ja lavuaarin välissä)on vain 1060 mm halkaisijalta Oven vedin, lavuaari, naulakko, wc- paperiteline, lankavedin, käsipyyhkeet ja saippuateline on sijoitettu korkealle (keskimäärin metrin korkeudella).

Autopaikkojen esteettömyys

Kaapelitehtaalla on yhteensä viisi esteetöntä autopaikkaa kolmessa eri paikassa.

D-portaan läheisyydessä on kaksi esteetöntä autopaikkaa, joissa pysäköintiaika on rajoitettu neljään tuntiin. Autopaikkojen leveydet ovat vain 2950 mm ja 3050 mm.

F-portaan vieressä noin 90 metrin päässä D-portaasta on myös yksi esteetön autopaikka, jossa on neljän tunnin aikarajoitus, ja paikan leveys on vain 2430 mm.

G-portaan edessä Kaapelitehtaan pysäköintialueella 110 metrin etäisyydellä D-portaasta on kaksi esteetöntä autopaikkaa, jossa pysäköintiaikaa ei ole rajattu.

Muuta

Tiloissamme ei ole induktiosilmukkaa.

Avustavat koirat ovat tervetulleita tiloihimme.