Haastattelupyynnöt

Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja ja muut asiantuntijat ovat medialle käytettävissä.
Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Laura Vainio, laura.vainio@pride.fi, 044 961 6518.

Materiaalipankki

Helsinki Priden mediapankista löydät arkistokuvia tapahtumistamme.  Mediapankin materiaali on käytettävissä Helsinki Pridea ja sen tapahtumia koskevan toimituksellisen aineiston yhteydessä. Materiaalia ei saa käyttää omiin kaupallisiin tarkoituksiin. Aineiston muu käyttö ja edelleen levittäminen on kielletty.

 

File Size Type Last Modified Download
Arkistokuvia 6.25 MB ZIP 2023/05/02 Lataa

 

 

 

 

Yhteystiedot

Työntekijöiden, hallituksen ja toimitilojen yhteystiedot.
Toimijat ja yhteystiedot

 

 

@helsinkipride

Ihmisoikeudet ovat poliittinen kysymys, mutta Helsinki Priden kumppanuuksissa ei ole kyse puoluepolitiikasta tai oikeisto-vasemmisto -jakolinjasta ⬇️

Toivomme keskustelun säilyvän asiallisena kaikkia osapuolia kohtaan – nokittelu tai ilkkuminen ei edistä yhteisiä tavoitteitamme.

Kunnioitamme sitä sinnikästä ja pitkäjänteistä työtä, jota henkilöt ovat tehneet niiden puolueiden sisällä, joita emme tänä vuonna valinneet virallisiksi kumppaneiksi. Arvostamme vilpittömästi sitä, että olette jaksaneet väsymättömästi taistella meille yhteisten tärkeiden oikeuksien puolesta. Nyt jos koskaan on aika jatkaa yhteistyötä, yhteisten tavoitteiden eteen. Seisommehan yhdessä myös sateenkaarilasten ja -nuorten puolella?

Toivomme, että tekemämme päätös kirittää puolueita ja niissä toimivia yhteisön jäseniä ja liittolaisia panemaan puheita ja päätöksiä selkeämmin toimeen ja irtisanoutumaan voimakkaasti trans- ja homofobisista lausunnoista, jotta ensi vuonna voimme arvioida kumppanuuksia puolueiden kanssa uudelleen.

Kumppanuudet arvioidaan aina vuosi kerrallaan, ja tänä vuonna hallituksemme kävi puolueiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä pitkää keskustelua. Päätös ei ollut meille helppo. Toivomme, että ensi vuonna voimme tarkastella päätöstä jälleen uudestaan, sillä yhdessä muutamme maailmaa.

Sitä ennen korostamme, että kulkueeseen ja Pride-tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki yhteisöön kuuluvat henkilöt ja liittolaiset, puolueeseen katsomatta. Toivomme saavamme marssia teidän kaikkien kanssa samalla puolella nyt ja jatkossa.

Lisätietoa bion linkissä 🔗Helsinki Pride -yhteisön kumppanuus puolueiden kanssa.

Postauksen kommentointi on suljettu, sillä haluamme pitää keskustelun asiallisena. Syyttely puolin ja toisin ei kuulu kommenttikenttäämme.

🏳️‍🌈❤️🏳️‍⚧️

#helsinkipride2023 #helsinkipride #helsinkiprideyhteisö #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride
...

Get ready to slay – Helsinki Pride järjestää Karhun kanssa kaikille avoimet Pride-kuukauden avajaisbileet perjantaina 2.6.2023 🏳️‍⚧️🏳️‍🌈

Teemamme on tänä vuonna riemu ja kapina – sillä maailmaa muuttaaksemme tarvitsemme molempia!
Otamme myös kantaa drag-yhteisön puolesta Suomen eturivin drag-taiteilijoiden kuratoiman Pride Drag -showcasen merkeissä. Illan hosteina toimivat upeat Cristal Snow ja Markku Haussila 🌈💅

Illan tunnelmasta sekä musiikista vastaavat Lonely Hearts Club, DJ Coco Ninja, Pietari Jean-Jean [Club La Persé] ja Mr A [Rebels, Milk]✨🪩 Jaossa myös Karhu Pride -tuotteita juhlijoille niin kauan kuin tavaraa riittää.

Saavu siis paikalle Valkoiseen saliin (Aleksanterinkatu 16 / Katariinankatu 3, 00170) perjantaina 2.6.2023 klo 19 alkaen iloitsemaan kanssamme riemun ja kapinan merkeissä! Tapahtuma on K18. Vapaa pääsy. Valkoinen sali on esteetön, tutustu esteettömyystietoihin bion linkissä ⬆️

💖💖💖

Join us in the spirit of joy and riot for Pride Month Opening party in Valkoinen Sali on Friday, June 2nd starting at 7 pm!

Our party hosts are fabulous Cristal Snow and Markku Haussila 🌈💅 We will look at the recent drag debate with a Pride Drag showcase, curated by Finland`s top drag artists.

The vibe and music for the evening will be provided by Lonely Hearts Club, DJ Coco Ninja, Pietari Jean-Jean [Club La Persé] and Mr A [Rebels, Milk] ✨🪩 Karhu Pride merch will also be available while stocks last.

Age limit 18+. Free admission.

#seuraaitseäsi
#helsinkipride
#helsinkipride2023

🫶 @karhuolutta
✨ @iamcristalsnow
✨ @markkuhaussila
✨ @lonelyheartsclubhelsinki
✨ @cocoroza
✨ @clublaperse
✨ @djmr.a
...

Joko oot katsonut tän kevään queereimmän suomalaisen tv-sarjan? 🏳️‍🌈

Limbo on räävitön ja nopeatempoinen cringekomedia, joka heittää katsojan keskelle takahikiäläisen huoltoaseman teinien ihmissuhdekiemuroita 💓🏳️‍⚧️ Sarjassa sateenkaarevuus on sisäänkirjoitettua, huumori räväkkää ja hahmot kaikessa kreisiydessään myös samastuttavan ihania.

Katso jaksot @yleareena ja kommentoi alle, mitä tykkäsit Limbosta! 

Sekä kameran edessä että takana on upea ja moninainen tekijäkaarti 🪩 Sarjan on kirjoittanut Oona Haapaniemi @harakoija (Häräntappoase, Korvessa kulkevi), ohjannut Kaya Pakaslahti @kayapenelope (Badrumsliv) ja tuottanut Liisa Lehkonen sekä Pietari Vappula (Aikuiset) Yellow Film & TV:ltä.

Rooleissa loistavat:
⚫️ Adja Wade @adjawadee 
🟤 Miska Valos @miska.valos 
🔴 Santi Garzon @thesantireign
🟠 Salli Siivonen @salliansa
🟡 Lilja Kervinen @lilja_kervinen 
🟢 Yoandy Jimeno @yoandyjimeno
🔵 Noel Ramsay @no.ramsay 
🟣 Aron Luokkala @aronluokkala ja Nicklas Pohjola @pohjolaa

#limbosarja #helsinkipride #pride #changingtheworldwithpride #ylpeysmuuttaamaailmaa
...

Tässä jaksossa selviää minkälaista on deittailla suomalaisessa pikkukylässä vs. Lontoossa, jossa valinnanvaraa on yhtäkkiä vaikka ja kuinka 🏳️‍🌈

Joonas Pesonen kutsui nimittäin podcast-studioon tällä kertaa erittäin kokeneen deittailijan Rasmuksen 💖 Rasmus kertoo eeppisimmät deittitarinansa ja jaksossa oivallamme, että deittailun voi oppia vain deittailemalla.

Tutustu meidän, @podmefi ja @pesojoonas Kohtaamisia-podcastiin, joka on kuunneltavissa yksinoikeudella ja maksutta Podme-palvelussa!

#helsinkipride #ylpeysmuuttaamaailmaa #pride #togetherwithpride #podme #podmefi
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.