Haastattelupyynnöt

Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja ja muut asiantuntijat ovat medialle käytettävissä.
Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Laura Vainio, laura.vainio@pride.fi, 044 961 6518.

Materiaalipankki

Helsinki Priden mediapankista löydät arkistokuvia tapahtumistamme.  Mediapankin materiaali on käytettävissä Helsinki Pridea ja sen tapahtumia koskevan toimituksellisen aineiston yhteydessä. Materiaalia ei saa käyttää omiin kaupallisiin tarkoituksiin. Aineiston muu käyttö ja edelleen levittäminen on kielletty.

 

File Size Type Last Modified Download
Arkistokuvia 6.25 MB ZIP 2023/05/02 Lataa

 

 

 

 

Yhteystiedot

Työntekijöiden, hallituksen ja toimitilojen yhteystiedot.
Toimijat ja yhteystiedot

 

 

@helsinkipride

Tule meille töihin: Helsinki Pride -yhteisö rekrytoi nyt sosiaali- ja nuorisopalveluiden asiantuntijaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Etsimme innostavaan asiantuntijatiimiimme sateenkaarierityisen sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaista, jolla on kokemusta paitsi asiakas- ja verkostoyhteistyöstä, myös hankkeiden ideoinnista, kehittämisestä ja hakemustekstien kirjoittamisesta. 🌟 Lisäksi työhön sisältyy Helsinki Pride -yhteisön aikuisille suunnatun yhteisötoiminnan, Nuorten Pride -verkoston sekä Nuorten Pride -tapahtumaviikon koordinointi.

Helsinki Pride -yhteisön arvot ovat yhteisöllisyys, rohkeus ja moninaisuus ja ne ovat myös toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä. 🌈 Työntekijöillämme on mahdollisuus kouluttautua ja kehittää omaa osaamistaan. Pidämme huolta työntekijöistä monilla tavoilla sekä tuemme työn ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamista. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Hakuaika päättyy 9.10.! Lue lisää tehtävästä ja katso hakuohjeet – linkki biossa 🔗

#rekry #sosiaalityö #nuorisotyö #helsinkipride #helsinkiprideyhteisö #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #pride
...

Mitä tehdä, kun oma tai läheisen mielenterveys huolestuttaa? Tänään vietämme itsemurhien ehkäisypäivää yhdessä @mielenterveys kanssa, koska haluamme rohkaista yhteisömme jäseniä hakemaan apua matalalla kynnyksellä 💚

Päivän tarkoituksena on muistuttaa, että itsemurhat ovat ehkäistävissä ja niistä voi puhua turvallisesti.🌈 Itsetuhoisten ajatusten kanssa ei tarvitse koskaan jäädä yksin. Puhuminen ja kuulluksi tuleminen helpottavat oloa sekä auttavat selkeyttämään ajatuksia.

Hae apua esimerkiksi täältä:

❗️Akuuteissa tilanteissa on aina otettava yhteyttä hätänumeroon 112.
💬 Kriisipuhelin päivystää suomeksi 24/7 numerossa 09 2525 0111
💬 Ruotsiksi 09 2525 0112, ⏰ ma ja ke klo 16-20, ti, to ja pe klo 9-13.⁠
💬 Arabiaksi ja englanniksi 09 2525 0113, ⏰ ma ja ti klo 11-15, ke klo 13-16 ja klo 17-21, sekä to klo 10-15.⁠
💬 Ukrainaksi 09 2525 0114 ja venäjäksi 09 2525 0115, ⏰ ma, ke ja to klo 12-16, ti ja pe klo 9-13.⁠
💻 Aikuisille suunnattu Solmussa-chat, ⏰ ma-ke klo 15-19 ja to klo 15-21: tukinet.net
💻12-29 -vuotiaille Nuorille Sekasin-chat, ⏰ma-pe klo 9-24, la-su klo 15-24: sekasin.fi⁠

📣 Miksi aiheesta on tärkeää puhua? 📣

❤️‍🩹 Kouluterveyskyselyn (2021) mukaan sateenkaarilasten ja -nuorten hyvinvointi- ja terveyserot enemmistönuoriin verrattuna ovat hälyttävät: lähes puolet seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvista nuorista kokee kohtalaista tai vaikeaa ahdistuneisuutta.
❤️‍🩹 Sateenkaarinuorilla on muihin verrattuna enemmän mielenterveysongelmia ja suurempi itsemurhariski.
❤️‍🩹 Sateenkaari-ihmisiin kohdistuva syrjintä, vihapuhe ja häirintä vaikuttavat myös aikuisiin. Vähemmistöstressi lisää mielenterveysoireita, ulkopuolisuuden ja yksinäisyyden tunteita sekä syrjäytymistä.

📈 Koulun ilmapiirillä on merkitystä: vähemmistöihin myönteisesti suhtautuvassa ilmapiirissä sateenkaarinuorten masennusoirelu on merkitsevästi vähäisempää. Yksi keino vähentää itsemurhariskiä on luoda hyväksyvä ja turvallinen ympäristö kaikille.
📈 ⁠Vaikuttamalla yhdessä vähemmistöstressin syihin yhteiskunnassa ja huolehtimalla yhteisömme turvallisuudesta voimme tukea jokaisen terveyttä ja hyvinvointia.
...

Rasismi ja syrjintä heikentävät Suomessa asuvien vähemmistöihin kuuluvien ihmisten turvallisuuden tunnetta ja vaikeuttavat yhteiskunnallista osallistumista. Siksi myös Helsinki Pride -yhteisö tukee @emmevaikene – suurmielenosoitusta. Yhdessä näytämme, ettei rasismille tai syrjinnälle ole sijaa Suomessa! 🏳️‍🌈✊

Tule kanssamme osoittamaan yhdessä mieltä antirasismin ja oikeudenmukaisen Suomen puolesta tämän viikon sunnuntaina 3.9. Helsingissä 👇🔔
Klo 13 Kokoontuminen Senaatintorilla
Klo 14 Marssi alkaa: marssimme Senaatintorilta Töölönlahden tapahtumapuistoon
Klo 15 Ohjelma alkaa Töölönlahden tapahtumapuistossa: esiintymässä mm. Hassan Maikal, Juno, Kuumaa, Loituma, Rosa Coste, Vesta ja moni muu.

🖍 Mielenosoitukseen on toivottavaa tuoda omia kylttejä ja banderolleja. Mielenosoitus on puoluepoliittisesti sitoutumaton, joten puoluetunnuksia ei ole sopivaa kantaa. Emme myöskään hyväksy minkäänlaisia syrjiviä viestejä tai symboleja.
🧺 Mukaan kannattaa pakata eväitä, juotavaa ja säähän sopivat vaatteet. Mielenosoitus on päihteetön, koko perheen tapahtuma.
📣 Katso saavutettavuustiedot: meemmevaikene.fi
🥁 Tarkempi ohjelma ja tapahtumatiedot päivittyvät lähempänä tapahtumaa: ota seurantaan @emmevaikene 🧡🤎

#MeEmmeVaikene #ihmisoikeudet #helsinkipride #helsinkiprideyhteisö #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #pride
...