Lahjoita kerran tai kuukausittain

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat ovat erityisen haavoittuvassa asemassa. Helsinki Pride yhteisö ry:n työn tavoitteena on tukea erityisen haavoittuvassa asemassa olevien lhbtiq+ -ihmisten osallisuutta ja ennaltaehkäistä yksinäisyyttä sekä syrjäytymistä yksilöllisen tuen, yhteisöllisen toiminnan ja koulutustyön avulla. Tällä sivulla voit lahjoittaa toimintaamme tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi.

Tukesi on arvokasta. Lahjoituksesi avulla tarjoamme erityisen haavoittuvassa asemassa oleville lhbtiq+ -ihmisille yksilötapaamisia sekä tukea ja katamme vertaistuen, ryhmätoiminnan ja työpajojen järjestämisestä aiheutuvat materiaalikulut ja aktiviteetit. Lisäksi vaikutamme sateenkaari-ihmisten oikeuksiin ja pystymme viestimään toiminnastamme vaikuttavasti, jotta yhä useampi löytää palveluidemme piiriin. Lisäksi lahjoitukset ovat osana mahdollistamassa ilmaisen, vaikuttavan ja kaikissa sateenkaaren väreissä kirkkaasti hohtavan Helsinki Pride -tapahtuman ja Nuorten Pride - viikon. Toimintaamme voit lahjoittaa kätevästi myös MobilePaylla, numerolla 91372.

Voit halutessasi lahjoittaa meille myös kohdennetusti alapuolelta, jolloin ohjaamme lahjoituksesi valitsemaasi toimintaan.
Lahjoita tästä

Lahjoituskohteet

Lahjoita Nuorten Pride - toimintaan

Haluamme, että jokainen nuori voi olla oma itsensä, kokea yhteenkuuluvuutta ja saada tarvitsemaansa tukea. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat nuoret ovat erityisen haavoittuvassa asemassa. Yhteiskunnan syrjivät rakenteet ja normatiiviset asenteet kohdistuvat nuoriin kaikista kovimmin. Helsinki Pride yhteisö ry:n ympärivuotinen nuorisotyö tarjoaa nuorille turvallisia tiloja, vertaistuellista toimintaa sekä ammatillista tukea.

Lahjoituksilla kustannetaan yksilötyön ja avoimen sekä suljetun vertaistoiminnan järjestämisen kustannuksia. Toiminnasta aiheutuvia kustannuksia ovat erilaiset materiaalikulut, tarjoilut, viestintään käytettävät painotuotteet kuten oppaat ja tiedotteet, työpajojen/kouluttajien palkkiot ja erilaiset ryhmien aktiviteetit. Nuorisotyön lahjoituksia käytetään myös Nuoren Pride - viikon ohjelma- ja esiintyjäkuluihin, materiaalikuluihin, tarjoiluihin, teknikkaan ja turvallisuuskuluihin. Nuorten Priden toimintaan voit lahjoittaa kätevästi myös MobilePaylla, numerolla 89834.
Lahjoita tästä Nuorten Prideen

Lahjoita Together With Pride -toimintaan

Together with Pride edistää turvapaikanhakija- ja pakolaistaustaisten lhbtiq+ -ihmisten hyvinvointia työllä, joka on Suomessa ainutlaatuista. Helsinki Pride -yhteisön Together with Pride -työ tarjoaa ammatillista tukea, vertaistuellisia ryhmiä sekä vaikuttaa lhbtiq+ -turvapaikanhakijoiden ja pakolaistaustaisten oikeuksien edistämiseksi.

Lahjoituksilla kustannetaan yksilötyön ja avoimen sekä suljetun vertaistoiminnan järjestämisen kustannuksia. Toiminnasta aiheutuvia kustannuksia ovat erilaiset materiaalikulut, tarjoilut, viestintään käytettävät painotuotteet kuten oppaat ja tiedotteet, työpajojen/kouluttajien palkkiot ja erilaiset ryhmien aktiviteetit. Together-työn lahjoituksia ohjataan myös asiakkaiden juridiseen tukeen, joka liittyy turvapaikkakäsittelyyn. Together with Priden toimintaan voit lahjoittaa kätevästi myös MobilePaylla, numerolla 25640.
Lahjoita tästä Together with Prideen

Lahjoita Helsinki Pride -tapahtumalle

Helsinki Pride -tapahtuma on Helsinki Pride -yhteisö ry:n järjestämä sateenkaareva Suomen vaikuttavin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että Helsinki Pride pysyy mahdollisimman monelle saavutettavana ja maksuttomana. Lahjoitukset ovat erittäin tärkeitä mahdollisimman suuren, vaikuttavan ja kaikissa sateenkaaren väreissä kirkkaasti hohtavan Helsinki Pride -tapahtuman onnistumiselle.

Helsinki Pride -tapahtuman lahjoituksia käytetään tapahtumatuotantoon, joka sisältää useita kuluelementtejä kuten painotuotteet, siivous, turvallisuus, esiintyjät/ohjelma, luvat, vapaaehtoistoiminta, tekniikka ja viestintä. Helsinki Pride -tapahtuman toimintaan voit lahjoittaa kätevästi myös MobilePaylla, numerolla 80365.
Lahjoita tästä Helsinki Pride -tapahtumaan

Yhteystiedot

Helsinki Pride -yhteisö ry
Tallberginkatu 1 C / PL 168
00180 Helsinki
Y-tunnus: 0661747-4
toimisto@pride.fi
Rahankeräyslupa: RA/2022/1171