Anna tukesi ja liity joukkoomme

Liity ja lahjoita

Tue Helsinki Pride -yhteisön työtä! Lahjoittamalla voit tukea sateenkaarinuoria, LHBTIQ+-turvapaikanhakijoita tai Helsinki Pride- viikon järjestämistä! Jäsenenä pääset vaikuttavaksi osaksi yhteisöä, tuet työtämme ja saat alennuksia tuotteistamme.
Tule osaksi Helsinki Pride -yhteisöä

Tapahtumia & toimintaa

Avoin yhteisötoiminta

Helsinki Pride -yhteisön illanvietot perustuvat leppoisaan yhdessä olemiseen ja tekemiseen turvallisessa ja päihteettömässä ympäristössä. Kahvittelun, pelailun tai vaihtuvista teemoista keskustelun lomassa tutustutaan toisiin sateenkaariyhteisön jäseniin ja saadaan peilauspintaa omille kokemuksille.
Katso kaikki avoin yhteisötoiminta

Nuorten Pride

Järjestämme yli 13-vuotiaille suunnattua vertaistoimintaa, tukea ja tapahtumia ylpeydellä.
Tutustu Nuorten Prideen

Together with Pride

Tuemme LHBTIQ+ -turvapaikanhakijoiden hyvinvointia ja tarjoamme tukea vaikeassa elämäntilanteessa.
Tutustu Together with Prideen

Vapaaehtois­toiminta

Vapaa-ajan toimintamme on pääosin kaikille avointa. Järjestämme monipuolisesti erilaisia tapahtumia keskusteluilloista toiminnallisiin harrasteryhmiin ja kursseihin.
Tutustu vapaaehtoistoimintaan

Kumppanuus

Kumppanuus Helsinki Pride -yhteisön kanssa

Helsinki Pride-viikon mahdollistaa satojen vapaaehtoisten joukko, yritysten ja organisaatioiden vahvalla tuella – vuoden 2022 kumppanuuksia solmitaan paraikaa ja nyt on siis hyvä aika tuoda yhteisösi ja organisaatiosi mukaan upeaan joukkoon!

Hae kumppaniksi

Kumppanimme ovat mukana työssämme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi, mahdollistamassa Helsinki Pride -tapahtumaa ja tukemassa ympärivuotista ihmisoikeustyötämme. Liity upeaan joukkoon!
Hae kumppaniksi

Koulutukset

Helsinki Pride -yhteisön asiantuntijat tarjoavat monipuolista koulutusta seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta.
Tutustu koulutustarjontaan

Working with Pride

Helsinki Pride -yhteisön Working with Pride -työn tavoitteena on moninaisuutta arvostava työpaikkakulttuuri.
Tutustu Working with Pride - työhön

Helsinki Pride Week 2021

Helsinki Pride Week

Suomen suurin ja vaikuttavin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma toi ihmiset yhteen ja teki tilaa sateenkaaren kaikille sävyille 28.6.-4.7.2021.
Siirry Helsinki Pride Weekin sivustolle

Pride sosiaalisessa mediassa

Eheytyshoitojen kieltämiseen tähtäävä Ehjänä Syntynyt -kansalaisaloite on enää 6000 allekirjoituksen päässä vaaditusta 50 000:sta! 📝🌈💪

Jaa tämä postaus ja allekirjoita aloite - linkki @ehjanasyntynyt biossa tai osoitteessa www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/8747

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜
Jokainen on hyvä ja ehjä sellaisena kuin itse on. Suomessa tehdään kuitenkin edelleen vaarallisia eheytyshoitoja joiden tavoitteena on manipuloida seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen edustajia niin, että henkilöistä saadaan cissukupuolisia heteroita.

Eheytyshoidoilla ja -terapioilla tarkoitetaan seksuaalisen suuntautumisen tai sukupuoli-identiteetin muuttamiseen tähtääviä hoitomuotoja. Ne pohjaavat vääristyneeseen ajatukseen, jonka mukaan heteroseksuaalisuudesta eroava seksuaalinen suuntautuminen tai syntymässä määritellystä sukupuolesta eroava sukupuoli-identiteetti olisivat jotenkin parannettavissa ja korjattavissa, eli “eheytettävissä”.

Eheytyshoidot ovat perustuslaissa ja kansainvälisissä sopimuksissa turvattujen ihmisoikeuksien vastaisia. Kansalaisaloite edellyttää, että eduskunta ryhtyy toimeen suomalaisten ja muiden Suomessa asuvien ihmisoikeuksien turvaamiseksi kriminalisoimalla tällaiset hoidot.

Aloitteen tavoitteena ei ole ns. sielunhoidon tai muun uskonnonvapauden harjoittamisen kieltäminen, niin kauan kuin se ei muutu perusoikeuksia ja terveyttä loukkaavaksi “eheyttämiseksi”. Päinvastoin aloitteen tavoitteena on, että vähemmistön seksuaalista suuntautumista tai sukupuoli-identiteettiä edustavalla henkilöllä olisi aiempaa paremmat mahdollisuudet toteuttaa itsemääräämisoikeuttaan yhtä aikaa sekä seksuaali- tai sukupuoli-identiteettinsä että uskonnollisen vakaumuksensa osalta.
...

Kahden vähemmistön väen, eli KVV:n, syyskausi starttaa ensi viikolla! 🌈

@helsinkiprideyhteiso :n KVV on eri tavalla vammaisten ja/tai pitkäaikaissairaiden seksuaali- sekä sukupuolivähemmistöjen edustajien oma ilta, jossa voimme kohdata samankaltaisia ihmisiä ja jakaa kokemuksia elämästä näissä vähemmistöissä. 🦄
Ohjaajana toimii Raila Riikonen, itsekin liikuntavammainen KVV-ihminen, joka on työkseen seksuaalikasvattaja. Voit kysyä Railalta lisätietoja tapaamisista sekä ilmoittautua mukaan sähköpostilla: ilonkipina@gmail.com.

Syyskauden KVV-tapaamiset toteutetaan tilanteen salliessa hybridinä, eli osallistua voit (ilmoittauduttuasi ennakkoon) Helsinki Pride -yhteisön tiloissa Kaapelitehtaalla tai verkon kautta 🏩💻

Tapaamiset aina klo 17-19 seuraavina päivinä:
ke 18.8.
ke 1.9.
to 23.9.
ke 13.10.
ke 3.11.
ke 24.11.
to 16.12.

Tervetuloa! 🏳️‍🌈
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.