Anna tukesi ja liity joukkoomme

Liity ja lahjoita

Tue Helsinki Pride -yhteisön työtä! Lahjoittamalla voit tukea sateenkaarinuoria, LHBTIQ+-turvapaikanhakijoita tai Helsinki Pride- viikon järjestämistä! Jäsenenä pääset vaikuttavaksi osaksi yhteisöä, tuet työtämme ja saat alennuksia tuotteistamme.
Tule osaksi Helsinki Pride -yhteisöä

Tapahtumia & toimintaa

Avoin yhteisötoiminta

Helsinki Pride -yhteisön illanvietot perustuvat leppoisaan yhdessä olemiseen ja tekemiseen turvallisessa ja päihteettömässä ympäristössä. Kahvittelun, pelailun tai vaihtuvista teemoista keskustelun lomassa tutustutaan toisiin sateenkaariyhteisön jäseniin ja saadaan peilauspintaa omille kokemuksille.
Katso kaikki avoin yhteisötoiminta

Nuorten Pride

Järjestämme yli 13-vuotiaille suunnattua vertaistoimintaa, tukea ja tapahtumia ylpeydellä.
Tutustu Nuorten Prideen

Together with Pride

Tuemme LHBTIQ+ -turvapaikanhakijoiden hyvinvointia ja tarjoamme tukea vaikeassa elämäntilanteessa.
Tutustu Together with Prideen

Vapaaehtois­toiminta

Vapaa-ajan toimintamme on pääosin kaikille avointa. Järjestämme monipuolisesti erilaisia tapahtumia keskusteluilloista toiminnallisiin harrasteryhmiin ja kursseihin.
Tutustu vapaaehtoistoimintaan

Kumppanuus

Kumppanuus Helsinki Pride -yhteisön kanssa

Helsinki Pride-viikon mahdollistaa satojen vapaaehtoisten joukko, yritysten ja organisaatioiden vahvalla tuella – vuoden 2022 kumppanuuksia solmitaan paraikaa ja nyt on siis hyvä aika tuoda yhteisösi ja organisaatiosi mukaan upeaan joukkoon!

Hae kumppaniksi

Kumppanimme ovat mukana työssämme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi, mahdollistamassa Helsinki Pride -tapahtumaa ja tukemassa ympärivuotista ihmisoikeustyötämme. Liity upeaan joukkoon!
Hae kumppaniksi

Koulutukset

Helsinki Pride -yhteisön asiantuntijat tarjoavat monipuolista koulutusta seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta.
Tutustu koulutustarjontaan

Working with Pride

Helsinki Pride -yhteisön Working with Pride -työn tavoitteena on moninaisuutta arvostava työpaikkakulttuuri.
Tutustu Working with Pride - työhön

Helsinki Pride Week 2021

Helsinki Pride Week

Suomen suurin ja vaikuttavin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma toi ihmiset yhteen ja teki tilaa sateenkaaren kaikille sävyille 28.6.-4.7.2021.
Siirry Helsinki Pride Weekin sivustolle

Pride sosiaalisessa mediassa

Vielä ehdit mukaan muuttamaan ylpeästi koulumaailmaa 🌈 Helsinki Pride -yhteisö valmistelee nyt koulukiusaamisen ehkäisemiseen liittyvää Ylpeys muuttaa koulumaailmaa -kampanjaa, ja sinä voit tulla mukaan 👉 Hae ennen 10.12., linkki biossa 💫

Etsimme 18-29 -vuotiaita seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöihin kuuluvia henkilöitä kertomaan omakohtaisia kokemuksia koulukiusaamisesta.

🌈 Kertomukset käsitellään luottamuksellisesti, ja haastattelut tehdään haastateltavan toiveiden mukaan puhelimitse tai kasvokkain. Valitsemme ilmoittautumisjärjestyksessä viisi henkilöä kokemuksineen mukaan.

🌈 Lisäksi etsimme 18-29 -vuotiaita seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöihin kuuluvia henkilöitä osallistumaan työpajaan, jossa käydään läpi koulukiusaamiseen puuttumista.

🌈 Työpajaan osallistuvat saavat myös koulukiusaamiseen liittyvää tukea ja tietoa. Työpajaan osallistuminen ei edellytä omien kokemuksien jakamista. Työpaja järjestetään 5.1.2022 keskiviikkona klo 18-20 Helsinki Pride -yhteisön tiloissa Kaapelitehtaalla Helsingissä.

🌈 Haastatteluiden ja työpajoissa käytyjen keskusteluiden pohjalta käsikirjoitetaan video, joka julkaistaan Ylpeys muuttaa koulumaailmaa -kampanjassa sosiaalisessa mediassa. Sekä haastatteluja että työpajakeskusteluja käytetään kampanjavideossa siten, että tilanteet tai henkilöt eivät ole tunnistettavissa. Haastatteluissa tai työpajassa mukana olevat henkilöt eivät sitoudu olemaan mukana videon tuotannossa tai esiintymään siinä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 10.12.2021 mennessä, linkki biossa!
#helsinkipride #helsinkiprideyhteisö #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #togetherwithpride #pride
...

Ylpeästi pan! #pansexualprideday 💖💛💙💛💖

Tänään vietetään Pansexual Pride Day:tä, joka juhlistaa seksuaalisuuden monimuotoisuutta ja etenkin panseksuaalisuutta 💖💛💙💛💖 Sekä pan- että biseksuaalisuutta on yritetty sekä yhteisössämme että sen ulkopuolella häivyttää, ja siksi olemmekin erityisen iloisia siitä, että...

🌈💖 Helsinki Pride -yhteisön bi/pan-illat starttaavat jälleen tammikuussa! 🌈💖 Ryhmän tarkoituksena on antaa vertaistukea, ja tarjota keskustelua ajankohtaisista aiheista sekä mahdollisuus viettää aikaa yhdessä. Tiedotamme pian lisää ryhmän tapaamisajankohdista.

Pan on ihminen joka tuntee seksuaalista, romanttista ja/tai emotionaalista vetoa kaikkia sukupuolia olevia ihmisiä kohtaan 💖💛💙💛💖 Kiinnostuksen kohteen sukupuolella ei ole heille merkitystä. Monet panseksuaalit kokevat, että termi vapauttaa luokittelemasta seksuaalisen kiinnostuksen kohteita sukupuolen mukaan 💭 Termit panseksuaalisuus ja biseksuaalisuus ovat osittain päällekkäisiä.

❗️ On hyvä myös muistaa, että me jokainen voimme määritellä omaa identiteettiämme kuin sitä kuvaavia termejä myös eri tavoin. Kunnioitetaan siis jokaisen itsemäärittelyoikeutta 🌈💖

#pan #pansexual #panromantic #panvisibility #helsinkipride #helsinkiprideyhteisö #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #togetherwithpride #pride
...

Helsinki Pride -yhteisön vapaaehtoiset ohjaajat tekevät tärkeää työtä, sillä ilman heitä ei olisi myöskään keskusteluiltoja, vertaisryhmiä tai sateenkaarevia tapahtumia yhteisömme jäsenille. Nyt meillä on hyviä uutisia: olemme kouluttaneet tänä syksynä 14 uutta, upeaa vapaaehtoisohjaajaa 🌈💪 Se tarkoittaa sitä, että keväällä yhteisötoiminnassamme aloittaa kokonaiset neljä uutta ryhmää 💫 Tiedotamme uusista ryhmistä pian lisää!

Kansainvälistä vapaaehtoisten päivää on perinteisesti vietetty 5.12., mutta tänä vuonna monet järjestöt nostivat esille vapaaehtoistyön merkitystä koko viikon ajan. Siksi nyt onkin oiva aika kiittää kaikkia @helsinkiprideyhteison vapaaehtoisia 💖 Yhdessä teemme merkityksellistä ja yhteisöllistä työtä yhdenvertaisemman yhteiskunnan eteen 🌈💪 Mikäli vapaaehtoistoiminta kiinnostaa, kannattaa pysyä kuulolla – järjestämme nimittäin keväällä uuden vapaaehtoisohjaajakoulutuksen.

#vapaaehtoistenpäivä #helsinkipride #helsinkiprideyhteisö #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #togetherwithpride #pride
...