Helsinki Pride Week 2021

Tutustu Helsinki Pride Weekin ohjelmaan

Suomen suurin ja vaikuttavin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma tuo ihmiset yhteen ja tekee tilaa sateenkaaren kaikille sävyille 28.6.-4.7.2021.
Siirry Helsinki Pride Weekin sivustolle

Tapahtumia & toimintaa

Avoin yhteisötoiminta

Helsinki Pride -yhteisön illanvietot perustuvat leppoisaan yhdessä olemiseen ja tekemiseen turvallisessa ja päihteettömässä ympäristössä. Kahvittelun, pelailun tai vaihtuvista teemoista keskustelun lomassa tutustutaan toisiin sateenkaariyhteisön jäseniin ja saadaan peilauspintaa omille kokemuksille.
Katso kaikki avoin yhteisötoiminta

Nuorten Pride

Järjestämme yli 13-vuotiaille suunnattua vertaistoimintaa, tukea ja tapahtumia ylpeydellä.
Tutustu Nuorten Prideen

Together with Pride

Tuemme LHBTIQ+ -turvapaikanhakijoiden hyvinvointia ja tarjoamme tukea vaikeassa elämäntilanteessa.
Tutustu Together with Prideen

Vapaaehtois­toiminta

Vapaa-ajan toimintamme on pääosin kaikille avointa. Järjestämme monipuolisesti erilaisia tapahtumia keskusteluilloista toiminnallisiin harrasteryhmiin ja kursseihin.
Tutustu vapaaehtoistoimintaan

Kumppanuus

Kumppanuus Helsinki Pride -yhteisön kanssa

Helsinki Pride-viikon mahdollistaa satojen vapaaehtoisten joukko, yritysten ja organisaatioiden vahvalla tuella – vuoden 2021 kumppanuuksia solmitaan paraikaa ja nyt on siis hyvä aika tuoda yhteisösi ja organisaatiosi mukaan upeaan joukkoon! Katso upeat kumppanimme ja lue lisää.
Tutustu kumppaneihimme ja lue lisää

Hae kumppaniksi

Kumppanimme ovat mukana työssämme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi, mahdollistamassa Helsinki Pride -tapahtumaa ja tukemassa ympärivuotista ihmisoikeustyötämme. Liity upeaan joukkoon!
Hae kumppaniksi

Koulutukset

Helsinki Pride -yhteisön asiantuntijat tarjoavat monipuolista koulutusta seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta.
Tutustu koulutustarjontaan

Working with Pride

Helsinki Pride -yhteisön Working with Pride -työn tavoitteena on moninaisuutta arvostava työpaikkakulttuuri.
Tutustu vapaaehtoistoimintaan

Anna tukesi ja liity joukkoomme

Liity ja lahjoita

Tue Helsinki Pride -yhteisön työtä! Lahjoittamalla voit tukea sateenkaarinuoria, LHBTIQ+-turvapaikanhakijoita tai Helsinki Pride- viikon järjestämistä! Jäsenenä pääset vaikuttavaksi osaksi yhteisöä, tuet työtämme ja saat alennuksia tuotteistamme.
Tule osaksi Helsinki Pride -yhteisöä

Pride sosiaalisessa mediassa

Helsinki Pride 2021 virallinen kumppani @cgi_fi järjestää Pride -kuukauden kunniaksi radiolähetyksen 23.6. klo 12 alkaen! 🏳️‍🌈
🌈 CGI On Air with Pride -lähetyksessä paneudutaan toimittaja Susani Mahaduran ja Olli-Pekka Kursin johdolla yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa koskeviin teemoihin, vieraana myös Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Aaro Horsma.
🌈 Linkin lähetykseen löydät @cgi_fi biosta!

#workingwithpride #helsinkiprideyhteisö #helsinkipride #changingtheworldwithpride #ylpeysmuuttaamaailmaa #pride #helsinkiprideweek #helsinkipride2021 #partnerswithpride
...

Helsinki Priden viralliset kumppanit mahdollistavat Suomen vaikuttavimman ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuman tänäkin vuonna! 🌈 Vuonna 2021 Platinum-tason kumppanimme ovat: @ylvahelsinki , @karhuolutta , @rajupaja , @finnkino_fi , @marimekko , @kauppakeskusforum , @asianajajat , @isssuomi , @nitroinstagram ja @tbwahelsinki .

Platinum-kumppaneiden kanssa teemme yhteistyötä Pride-viikon lisäksi myös vuoden ympäri. Kumppanuuksiin kuulu muunmuassa henkilöstökoulutuksia moninaisuuden ja inkluusion teemoista sekä Working with Pride -verkosto, joka tarjoaa keskustelun paikkoja, oppimista ja jakamista moninaisuudesta ja yhdenvertaisuudesta kumppaniverkostomme kesken. Iso kiitos yhteistyöstä kumppaneillemme!

#helsinkipride #helsinkiprideyhteisö #helsinkipride2021 #ylpeysmuuttamaailmaa #changingtheworldwithpride #workingwithpride #partnerswithpride ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤
...