Anna tukesi ja liity joukkoomme

Liity ja lahjoita

Tue Helsinki Pride -yhteisön työtä! Lahjoittamalla voit tukea sateenkaarinuoria, LHBTIQ+-turvapaikanhakijoita tai Helsinki Pride- viikon järjestämistä! Jäsenenä pääset vaikuttavaksi osaksi yhteisöä, tuet työtämme ja saat alennuksia tuotteistamme.
Tule osaksi Helsinki Pride -yhteisöä

Ympärivuotinen työ

Avoin yhteisötoiminta

Helsinki Pride -yhteisön illanvietot perustuvat leppoisaan yhdessä olemiseen ja tekemiseen turvallisessa ja päihteettömässä ympäristössä. Kahvittelun, pelailun tai vaihtuvista teemoista keskustelun lomassa tutustutaan toisiin sateenkaariyhteisön jäseniin ja saadaan peilauspintaa omille kokemuksille.
Katso kaikki avoin yhteisötoiminta

Nuorten Pride

Järjestämme yli 13-vuotiaille suunnattua vertaistoimintaa, tukea ja tapahtumia ylpeydellä.
Tutustu Nuorten Prideen

Together with Pride

Tuemme LHBTIQ+ -turvapaikanhakijoiden hyvinvointia ja tarjoamme tukea vaikeassa elämäntilanteessa.
Tutustu Together with Prideen

Vapaaehtois­toiminta

Vapaa-ajan toimintamme on pääosin kaikille avointa. Järjestämme monipuolisesti erilaisia tapahtumia keskusteluilloista toiminnallisiin harrasteryhmiin ja kursseihin.
Tutustu vapaaehtoistoimintaan

Kumppanuus

Kumppanuus Helsinki Pride -yhteisön kanssa

Helsinki Pride-viikon mahdollistaa satojen vapaaehtoisten joukko, yritysten ja organisaatioiden vahvalla tuella – vuoden 2023 kumppanuuksia solmitaan paraikaa ja nyt on siis hyvä aika tuoda yhteisösi ja organisaatiosi mukaan upeaan joukkoon!

Hae kumppaniksi

Kumppanimme ovat mukana työssämme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi, mahdollistamassa Helsinki Pride -tapahtumaa ja tukemassa ympärivuotista ihmisoikeustyötämme. Liity upeaan joukkoon!
Hae kumppaniksi

Koulutukset

Helsinki Pride -yhteisön asiantuntijat tarjoavat monipuolista koulutusta seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta.
Tutustu koulutustarjontaan

Working with Pride

Helsinki Pride -yhteisön Working with Pride -työn tavoitteena on moninaisuutta arvostava työpaikkakulttuuri.
Tutustu Working with Pride - työhön

Helsinki Pride – tapahtuma

Helsinki Pride - tapahtuma

Suomen suurin ja vaikuttavin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma tuo ihmiset yhteen ja tekee tilaa sateenkaaren kaikille sävyille.
Siirry Helsinki Pride - tapahtuman sivustolle

Pride sosiaalisessa mediassa

Turvallisempaa koulun aloitusta kaikille opintiellä aloittaville ja jatkaville 🌈

THL:n tuoreen kouluterveyskyselyn (2021) mukaan sateenkaarinuoret kokevat muita useammin syrjintää koulussa ja vapaa-ajalla. Yhdenvertaisuutta edistämme parhaiten purkamalla normeja ja keskittymällä ylpeyteen – sillä ylpeydellä muutamme myös koulumaailmaa!

@nuortenpride tarjoaa 13-29 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille neuvontaa, tukikeskusteluja sekä palveluohjausta seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuolen moninaisuuteen liittyvissä kysymyksissä 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

Olemme olemassa, jotta kukaan ei jäisi yksin 💖 Tule mukaan – linkki biossa!

#nuortenpride #helsinkipride #helsinkiprideyhteisö #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #togetherwithpride #pride
...

Helsinki Pride Parade 2.7.2022 ✨🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

📸: Yujie Shen, Riia Vidgren, Anna Rahnama, Meri Ketonen, Iina Kaikko, Amanda Ylimys, Marika Järvinen & Jennie Lahtinen

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

#Helsinkipride #helsinkipride2022
...

Työ ihmisoikeuksien puolesta jatkuu Pride-kuukauden jälkeenkin! Tule osaksi Helsinki Pride -yhteisöä edistämään yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa kanssamme! 🌈

Liittymällä Helsinki Pride -yhteisö ry:n jäseneksi tuet tärkeää ympärivuotista toimintaamme, kuten sosiaali- ja nuorisotyötä, koulutus- ja vaikuttamistyötä, sekä olet myös mukana mahdollistamassa Helsinki Pride -kuukauden järjestämistä!

Jäsenhintamme on 40/20€ vuodessa. 🤝

Lisää tietoa jäsenyydestä linkin biossa tai sivuillamme. 🌈

Tervetuloa! ❤️

***
The work for human rights still continues after Pride month. Welcome to change the world in the Helsinki Pride community and advance equality with us! 🌈

By joining the Helsinki Pride community, you support our important year-round activities, such as social and youth work, education and advocacy, and you are also involved in making Helsinki Pride Month possible!

Our yearly membership fee is 40/20 euros. 🤝

More information about membership in the link bio or on our website. 🌈

Welcome! ❤️

📸: @yuuuuujies

#helsinkipride #helsinkipride2022 #helsinkiprideyhteisö #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #togetherwithpride #pride
...