Anna tukesi ja liity joukkoomme

Liity ja lahjoita

Tue Helsinki Pride -yhteisön työtä! Lahjoittamalla voit tukea sateenkaarinuoria, LHBTIQ+-turvapaikanhakijoita tai Helsinki Pride- viikon järjestämistä! Jäsenenä pääset vaikuttavaksi osaksi yhteisöä, tuet työtämme ja saat alennuksia tuotteistamme.
Tule osaksi Helsinki Pride -yhteisöä

Ympärivuotinen työ

Avoin yhteisötoiminta

Helsinki Pride -yhteisön illanvietot perustuvat leppoisaan yhdessä olemiseen ja tekemiseen turvallisessa ja päihteettömässä ympäristössä. Kahvittelun, pelailun tai vaihtuvista teemoista keskustelun lomassa tutustutaan toisiin sateenkaariyhteisön jäseniin ja saadaan peilauspintaa omille kokemuksille.
Katso kaikki avoin yhteisötoiminta

Nuorten Pride

Järjestämme yli 13-vuotiaille suunnattua vertaistoimintaa, tukea ja tapahtumia ylpeydellä.
Tutustu Nuorten Prideen

Together with Pride

Tuemme LHBTIQ+ -turvapaikanhakijoiden hyvinvointia ja tarjoamme tukea vaikeassa elämäntilanteessa.
Tutustu Together with Prideen

Vapaaehtois­toiminta

Vapaa-ajan toimintamme on pääosin kaikille avointa. Järjestämme monipuolisesti erilaisia tapahtumia keskusteluilloista toiminnallisiin harrasteryhmiin ja kursseihin.
Tutustu vapaaehtoistoimintaan

Kumppanuus

Kumppanuus Helsinki Pride -yhteisön kanssa

Helsinki Pride-viikon mahdollistaa satojen vapaaehtoisten joukko, yritysten ja organisaatioiden vahvalla tuella – vuoden 2023 kumppanuuksia solmitaan paraikaa ja nyt on siis hyvä aika tuoda yhteisösi ja organisaatiosi mukaan upeaan joukkoon!

Hae kumppaniksi

Kumppanimme ovat mukana työssämme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi, mahdollistamassa Helsinki Pride -tapahtumaa ja tukemassa ympärivuotista ihmisoikeustyötämme. Liity upeaan joukkoon!
Hae kumppaniksi

Koulutukset

Helsinki Pride -yhteisön asiantuntijat tarjoavat monipuolista koulutusta seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta.
Tutustu koulutustarjontaan

Working with Pride

Helsinki Pride -yhteisön Working with Pride -työn tavoitteena on moninaisuutta arvostava työpaikkakulttuuri.
Tutustu Working with Pride - työhön

Helsinki Pride – tapahtuma

Helsinki Pride - tapahtuma

Suomen suurin ja vaikuttavin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma tuo ihmiset yhteen ja tekee tilaa sateenkaaren kaikille sävyille.
Siirry Helsinki Pride - tapahtuman sivustolle

Pride sosiaalisessa mediassa

'Queer joy' 💫 tai sateenkaareva ilo 🌈 tarkoittaa syvää iloa ja riemua, jota voimme tuntea omasta identiteetistämme, kun saamme yhdessä ja näkyvästi olla juuri sellaisia kuin olemme.

✨🌈 Queer joy on äärimmäisen tärkeää, sillä yhteisömme kohtaa edelleen paljon vihaa ja epäoikeudenmukaisuutta.
✨🌈 Jotta jaksamme olla osana vastarintaa ja muutosvoimaa, tarvitsemme vastapainoksi myös iloa ja ylpeyttä.
✨🌈 Moni sateenkaareva ihminen on kasvanut maailmassa, jossa ilo omasta identiteetistä on laitonta. Siksi queer joy myös vapauttaa.

Viimeisimmän annoksen sateenkaarevaa iloa tarjoili upea Benjamin Peltonen, joka raivasi tiensä Tanssii tähtien kanssa -kisan voittajaksi 🎊 @benjaminpeltonen on ollut tärkeä esikuva suomalaiselle lhbtiq+ yhteisölle jo vuodesta 2021, jolloin hän teki historiaa tulemalla ylpeästi kaapista Helsinki Pride -konsertin suorassa tv-lähetyksessä. Benjaminin teko on ollut monelle rohkaiseva esimerkki – ylpeydellä ja ilolla muutamme maailmaa! 🎉

📷: Anna Rahnama

#helsinkipride #helsinkiprideyhteisö #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #togetherwithpride #pride
...