Huhtikuussa HeSetan toimiston tiimi vahvistui ei yhdellä vaan kahdella uudella tekijällä! Osa-aikaisissa tehtävissä aloitti järjestösihteeri Kirsi Kalliomäki ja toiminnanohjaajana Lili Pakalén.

Kirsi Kalliomäki                                 Lili Pakalén
Aiemmin HeSetalla projektityöntekijänä sekä koordinaattorina toiminut Kirsi vastaa tällä hetkellä muun muassa jäsenrekisteristä ja -viestinnästä sekä muista toimiston tehtävistä. Toiminnanohjaana Lili pääsee kehittämään HeSetan sateenkaarierityistä nuorisotyötä ja keskittyy alkuun Espoon kaupungin Kirjavat-toimintaan sekä Nuorten Pride -viikkoon.
 
Tämänhetkisistä tunnelmista Lili kertoo seuraavaa: ”On aivan mahtava fiilis päästä tekemään töitä juuri HeSetalla, jossa olen aloittanut järjestöhommat ja toiminut vapaaehtoisena vuodesta 2012, josta lähtien olen kouluttanut ja ohjannut nuorten toimintaa. Tällä hetkellä ohjaan myös Happi Pride -tilassa Helsingin kaupungilla sateenkaarinuorille toimintaa. Lisäksi kirjoitan lopputyötäni ja valmistun pian sosionomiksi. Minuun saa olla oikein mielellään matalalla kynnyksellä yhteydessä!”
“HeSetalla on mahtavat työkaverit ja supermukavaa tehdä töitä. Järjestösihteerin hommissa olen päässyt tutustumaan järjestötoimintaan ihan uudesta näkökulmasta. Olen tosi iloinen, että saan tällä kertaa tehdä töitä sen eteen, että järjestön arki rullaa,“ Kirsi kertoo.
Kirsillä ja Lilillä on molemmilla laaja kokemus HeSetan toiminnasta ja lhbtiq*-kysymyksistä sekä opintojen että laajan vapaaehtoistyön ja aktivismin kautta. Olemme ylpeitä siitä, että saimme nämä kaksi timanttia mukaan tiimimme!
Heräsikö ideoita tai kysyttävää? Ole meihin yhteydessä!
Lili Pakalén: lili(@)heseta.fi.
Kirsi Kalliomäki: kirsi(@)heseta.fi / toimisto(@)heseta.fi