aaro
HeSetan toiminnanjohtajaksi on nimetty Aaro Horsma, 33. Aaro on työskennellyt vuodesta 2012 lähtien HeSetan sosiaalityöntekijänä ja vuodesta 2015 lähtien HeSetan sosiaali- nuoriso- ja koulutustyöstä vastaavana suunnittelijana. Koulutukseltaan Aaro on sosionomi ja seksuaalikasvattaja. Parhaillaan hän suorittaa psykoterapian valmentavia opintoja.
Toiminnanjohtajana Aaro vastaa HeSetan toiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Lisäksi hän jatkaa sosiaali- ja nuorisotyön asiakastyötä, ammatillisten ryhmien ohjaamista sekä koulutustyötä.
Työsuhteensa aikana Aaro on kasvattanut HeSetan sosiaali- nuoriso- ja yhteisötyön resursseja huomattavasti. Kaksivuotinen Lanuke-kehittämishanke (2014-2016) mahdollisti ammatillisten resurssien lisäämisen sateenkaarevaan nuorisotyöhön. Hanke myös vahvisti yhteistyötä pääkaupunkiseudun nuorisotoimien kanssa, ja sen aikana Helsinki, Espoo ja Vantaa vakiinnuttivat sateenkaarevan nuorisotoiminnan osaksi kuntien omia palveluita.
Yhdessä vapaaehtoistoimijoiden kanssa Aaro on pyrkinyt kehittämään HeSetan yhteisötoiminnasta aiempaa monipuolisempaa ja saavutettavampaa. Pitkän linjan ryhmien ja iltojen rinnalle on perustettu muun muassa Viittova Sateenkaari, Aseksuaalien illat ja Kahden vähemmistön väki. Syksystä 2015 lähtien HeSetan työn yhtenä painopisteenä ollut ollut lhbtiq*-turvapaikanhakijoiden ja pakolaistaustaisten Together-toiminta. Togetherin laajeneva vertaistuellinen toiminta ja yhteisö on Suomessa ainoa laatuaan ja ainutlaatuinen myös kansainvälisesti.
Kasvaneen rahoituksen turvin HeSetan henkilöstö vahvistuu lähiaikoina yhteisötyöntekijällä. Yhteisötyöntekijä tulee työskentelemään HeSetan yhteisötyön parissa Aaron, HeSetan hallituksen ja kymmenien upeiden vapaaehtoisten kanssa.
“Lisääntyneet resurssit ovat pitkän työn tulos. Olemme kiitollisia kaikille, jotka ovat antaneet panoksensa HeSetan työlle yhdistyksen 25-vuotisen historian aikana niin jäseninä, hallituslaisina, työntekijöinä kuin vapaaehtoisina. Haluamme jatkaa kehittymistä ja vahvistaa työtämme myös tulevaisuudessa.”, Aaro summaa.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Ei kategoriaa23.5.2024

”Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa” – virallinen Pride Anthem uudell...

logo
Helsinki Pride 202422.5.2024

Poliittiset toimijat laajasti edustettuina tämän vuoden Helsinki Pride -tapa...

logo
Blogi21.5.2024

Sense of Belonging -hanke vahvistaa yhdenvertaisuuden toteutumista työelämässä