Annu Kemppainen on aloittanut Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtajana 1.11.2022. Yhteisöpedagogi YAMK Kemppainen omaa vahvan taustan ihmisoikeus- ja kulttuurijärjestöjen toiminnassa, eri tehtävissä, niin toimihenkilönä kuin esihenkilötehtävissä. 

”HPY:n hallitus toivottaa Annun takaisin tervetulleeksi yhdistyksen toimintaa vetämään. Hallitus koki, että Annulla on parhaat edellytykset niin osaamisen, koulutustaustan kuin myös näkemyksen suhteen johtaa Helsinki Pride -yhteisöä kohti uusia etappeja, vahvalla sateenkaarevalla visiolla”, toteaa Helsinki Pride -yhteisön puheenjohtaja Panu Mäenpää.

Tehtävässään Annu tulee johtamaan toimiston henkilöstöä, työskentelemään läheisesti hallituksen kanssa ja sen ohjaamana. Työkenttä on laaja ja vaihteleva, HPY:n ympärivuotisen toiminnan koordinointi, toiminnan ohjaaminen ja Suomen isoimman ihmisoikeustapahtuman, Helsinki Pride -viikon järjestäminen. 

”On mukavaa palata tuttuun, mutta uudistuneeseen järjestöön. Odotan innolla yhteistyötä sidosryhmien ja yhteisömme kanssa, tukenani toimiston erittäin vahva osaaminen”, sanoo toiminnanjohtaja Annu Kemppainen.

Kuvassa toiminnanjohtaja Annu Kemppainen