TIEDOTE         Helsinki Pride 2014 / 19.5.2014

Arman Alizad ja Arno Kotro vahvasti Helsinki Pride 2014 kummeina

Arman Alizad ja Arno Kotro ovat liittyneet mukaan Helsinki Pride 2014 aina vaan kasvavaan kummijoukkoon. Arman ja Arno seisovat vahvasti Priden arvojen takana.  Pride-kummit tukevat tapahtumaa ja sen viestiä ihmisoikeuksien puolesta – kaikilla on oikeus tulla nähdyksi ja kunnioitetuksi yhdenvertaisina.

“Ajatelkaa, että jos kaikki maailmassa olevat homoavioliittoja vastustavat ihmiset vastustaisivat sen sijaan lapsiavioliittoja”, pohtii Arman.

Kotroon kirjoittanut Yhdenvertaisuus syntyy yhdessä -vieraskynätekstin Priden teemasta, ja sen voi lukea osoitteessa >> https://www.heseta.fi/vieraskyna-arno-kotro

Stefan Wallin,Krista Kosonen, Armi Toivanen,Jaakko Saariluoma ja Maria Veitola sekä musiikkimaailmasta tunnetuksi tulleet Stig ja Iisa toimivat myös Helsinki Pride 2014 kummeina.

Helsinki Pride 2014 pääteemana on työelämä. Tapahtumaviikolla kiinnitetään huomiota myös Venäjän ihmisoikeustilanteeseen ja urheilumaailman suhtautumiseen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin.

Helsinki Pride on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen teemaviikko. Kyseessä on Suomen suurin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma yhdenvertaisuuden puolesta. Tapahtuma on avoin kaikille ja se järjestetään tänä vuonna 23.-29.6.

Helsinki Priden järjestäjänä toimii kansalaisjärjestö HeSeta ry, ja tapahtuma toteutetaan lähes kokonaan vapaaehtoisvoimin.

Helsinki Pride tapahtumaviikon kävijämäärät ovat kasvaneet vuosittain. Vuonna 2013 tapahtuma keräsi yli 30 000 kävijää, joista noin 8000 osallistui myös Pride-kulkueeseen. Tänä vuonna paikalle odotetaan entistä enemmän väkeä.

 

www.helsinkipride.fi

Helsinki Pride 2014 Facebook

Helsinki Pride 2014 Twitter

 

Lisätietoja:

Senni Moilanen

Tuottaja / producer, Helsinki Pride 2014

tuottaja@helsinkipride.fi

+358 40 525 6571

 

Nina Autio
Viestintäkoordinaattori, Helsinki Pride 2014

viestinta@helsinkipride.fi

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä