Borenius Asianajotoimisto on Helsinki Priden ja vuoden 2019 Helsinki Pride -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Borenius toimii tapahtuman järjestäjän Helsinki Pride -yhteisön oikeudellisena neuvonantajana.

Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Aaro Horsma on ylpeä uudesta pääyhteistyökumppanuudesta.

“Borenius tuo uutta asiantuntijuutta ja vahvistaa kokoaan suuremman järjestömme työtä. Oikeudellinen asiantuntijuus tukee organisaatiomme kehittämistä sekä auttaa meitä verkosto- ja vaikuttamistyössämme.”

Vuonna 2019 Helsinki Pride -tapahtumaa on tukemassa yli 30 virallista yrityskumppania. Horsman mukaan yrityskumppanuudet ovat vapaaehtoistyön lisäksi tapahtuman merkittävin mahdollistaja.

“Kumppaneitamme yhdistävät sitoutuminen arvoihimme sekä halu kehittää oman organisaation toimintatapoja niin, että jokaisella on yhtäläinen mahdollisuus toteuttaa täyttä potentiaaliaan työntekijänä.”

“Yhteistyö Helsinki Priden kanssa on meille hieno mahdollisuus olla mukana edistämässä työtä yhdenvertaisemman yhteiskunnan puolesta. Yhteiskuntavastuuohjelmaamme mukaisesti keskitymme pro bono -kumppanuuksiin, joiden kautta voimme oikeudellisella osaamisellamme edistää tärkeitä yhteiskunnallisia teemoja, kertoo Boreniuksen toimitusjohtaja Casper Herler.

Helsinki Pride 2019 järjestetään 24.–30.6. ja se on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma sekä yksi vuoden suurimmista yleisötapahtumista. Helsinki Priden järjestää ihmisoikeusjärjestö Helsinki Pride -yhteisö ry (ent. HeSeta) Yhdistys tekee monipuolista sosiaali- ja nuorisotyötä sateenkaari-ihmisten oikeuksien ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Tiedotteet & kannanotot14.6.2024

Yhteiskannanotto: rauha tuo vähemmistöille turvaa – vähemmistöjen oikeudet o...

logo
Helsinki Pride 202431.5.2024

Helsingin pormestarikunta Helsinki Pride -tapahtuman suojelijaksi vuonna 2024

logo
Ei kategoriaa23.5.2024

”Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa” – virallinen Pride Anthem uudell...