Helsinki Pride 2020 teema on esikuvat. Se tarkoittaa, että tänä vuonna juhlitaan heitä, jotka ovat kävelleet vaikean polun ensimmäisenä, heitä jotka käyttävät asemaansa nostaakseen muita, ja heitä, jotka auttavat meitä vaikeissakin tilanteissa jatkamaan. Heitä jotka antavat rohkeutta, iloa, ja toivoa. Sinua!

Toivomme teeman tuovan entistä näkyvämmäksi moninaiset LHBTIQ+ -ihmiset ja toimijat. Esikuvatarinat voimauttavat, rohkaisevat ja inspiroivat meitä kaikkia tavoittelemaan elämää ja yhteiskuntaa, jossa kaikille on tilaa ja kaikki ovat tervetulleita. Mukaan esikuvien jakamiseen ja ilon kautta voimaannuttamiseen toivotaan lähtevän kaikki sateenkaariyhteisön jäsenet, ystävät ja tukijat.

 

Tule mukaan somessa

 

Esikuva-teeman ympärillä toivomme mahtavaa, inspiroivaa ja lämmintä kuhinaa somessa keskustelun ja kiitosten muodossa! Kerro omista esikuvistasi sosiaalisessa mediassa ja tägää Helsinki Pride 2020 mukaan. Pistetään hyvä kiertämään ylpeydellä!

 

On rohkeutta olla sinä

 

Julkisen arvostuksen jakamisen rinnalla Esikuva-teema tarjoaa mainion syyn pysähtyä miettimään myös, miten ja minkälaisena esikuvana itse toimii tällä hetkellä? Minkälaisilla teoilla työpaikka tai harrastusryhmä pystyy tai voisi pystyä rohkaisemaan muita kohti yhdenvertaisempaa ja tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa? Mitä kukin  voi omien voimavarojensa ja verokostojensa kautta jatkossakin tehdä inspiroidakseen meitä kaikkia muita hommiin? Haasta verkostosi mukaan jakamaan kiitosta ja inspiraatiota!

Olet jo esikuva. Ole ylpeä. Ole sinä!

 

Helsinki Pride 2020

7.-13.9.2020

#helsinkipride2020 #imwithpride #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #esikuva