HeSeta ry on kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on edistää yhdenvertaisuutta riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. HeSetalla on kuusi täysipäiväistä työntekijää, jotka pyörittävät yhdistyksen operatiivista ja päivittäistoimintaa. Siitä saat lisätietoa osoitteesta www.heseta.fi
HeSetassa hallituksen jäsenten rooli on juridinen, rakenteellinen ja strateginen. Hallitus vastaa yhdistyksen toiminnan lainmukaisuudesta, yhdistyksen sääntöjen noudattamisesta, yhdistyksen strategisista ja periaatteellisista linjauksista, kutsuu koolle yhdistyksen kokoukset ja toimii henkilöstön työnantajana sekä toiminnanjohtajan esihenkilönä. Kaudella 2019 hallitus tulee kokoontumaan neljä kertaa.
Tulevaan hallitukseen etsimme henkilöitä, jotka voivat osaamisellaan tukea järjestön kehittymistä. Hallituksessa on osaamista projektijohtamisesta, substanssista ja haluamme vahvistaa sitä yhteiskuntavaikuttamisen osaamisella sekä rautaisella järjestötoiminnan tekijällä.

Oletko sinä kiinnostunut HeSetan hallituksessa toimimisesta tai tunnetko henkilön joka olisi sopiva tehtävään?

Mikäli sinua kiinnostaa hallitusjäsenyys, tule HeSetan vuosikokoukseen, joka pidetään 29.11. klo 18.00 Kaapelitehtaalla.  

Lisätietoja saat
HeSetan toiminnanjohtajalta Aaro Horsmalta, aaro(@)heseta.fi / +35845 121 0026
Juha Kilpiä, HeSetan hallituksen jäsen, juha(@)heseta.fi / +358 40 5050 114
Siiri Viinikainen, HeSetan hallituksen jäsen, siiri(@)heseta.fi, +358 40 8326 024