Lähde mukaan talkoisiin tekemään vuoden suurinta sateenkaarevaa kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtumaa Helsinki Pridea!
Kymmenet talkoolaiset ovat Pride-viikon sydän ja ehdoton edellytys viikon lukuisten tapahtumien onnistumiselle! Koe Pride-viikko ainutlaatuisella tavalla aitiopaikalta ja ilmoittaudu nyt mukaan talkoolaiseksi! Helsinki Pride -viikon talkoolaishaku on nyt auki, ja tarjolla on innostavia sekä monipuolisia tehtäviä koko juhannuksen jälkeiselle viikolle 26.6.-2.7.
Aiempaa kokemusta tapahtumatyöstä ei suurimmassa osassa tehtäviä tarvita, tarjolla on siis mahdollisuus oppia uutta mahtavassa seurassa. Jo muutamankin tunnin työpanoksesta on apua!
Tehtäviä mm. Pride Housessa Kaapelilla, Infopisteessä, Kulkueessa, Puistojuhlassa, iltabileissä, Nuorten Pridessä, valo- ja videokuvauksen, jäsen- ja varainhankinnan sekä monen muun kivan homman parissa.
Täytä ja lähetä talkoolaishakulomake, niin olet mukana, ja otamme sinuun yhteyttä lähempänä Pride-viikkoa. Tämän vuoden Helsinki Priden teema on Vapaus ja vastuu.
Everybody is needed! If you want to join us and do volunteer work at Helsinki Pride -week (26.6. – 2.7.) and need info in English, please send email to talkoolaiset@helsinkipride.fi with short introduction of yourself and the days / times you would be available to volunteer and help us.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä