Kiinnostaako olla mukana luomassa Pride-taidetta yhdessä Karhun kanssa?

Karhu on jo vuosien ajan kehottanut ihmisiä seuraamaan itseään ja olemaan rehellisiä sisäiselle äänelleen. Siksi Karhu-olut on yksi Helsinki Priden keskeisistä yhteistyökumppaneista jo toista vuotta.

Tänä vuonna Karhu haluaa juhlistaa lhbtiqa*-yhteisön monimuotoisuutta sekä antaa sen jäsenille lisää näkyvyyttä mediassa ja Karhun some-kanavissa. Kutsummekin nyt teitä kaikkia luomaan taideteoksia teemalla “seuraa itseäsi” yhdessä Karhu-oluen kanssa. Haluamme kuulla, mitä itsensä seuraaminen merkitsee sinulle.

Teokset näkyvät Karhun somessa, kulkuerekassa ja / tai muussa Pride-viestinnässä koko Pride-viikon ajan. Lisäksi osallistujat saavat näyttelyä varten valmistetut teokset itselleen. Osallistuminen ei velvoita edustamaan Karhu-olutta Pride-kulkueessa, mutta kaikki mukana olleet ovat tervetulleita Priden päätösbileisiin Karhun vieraina (edellyttää täysi-ikäisyyttä).

Työt suunnitellaan 3-5 hengen tiimeissä tiistaina 4.6. Helsingissä järjestettävässä workshopissa. Tapahtuma dokumentoidaan, jotta osallistujat pääsevät avaamaan ideoita luovien ajatusten takana. Osallistuminen ei vaadi teknistä osaamista, sillä suunnittelutoimisto Hasan & Partnersin graafikot auttavat tarvittaessa ideoiden toteuttamisessa.

Kiinnostuitko? Kerro lyhyesti, mitä haluaisit teoksellasi ilmaista ja ilmoittaudu ehdolle osallistumaan: info@karhurekry.fi

Hakuaika päättyy 22.5.2019

Tervetuloa mukaan!

#seuraaitseäsi