Helsinki Pride 2017 lähestyy kovaa vauhtia ja joukko vapaaehtoisia puurtaa jo tapahtuman mahdollistamiseksi! Maaliskuussa HeSetalla aloitti myös HeSetan koordinaattori Kirsi, joka yhdessä HeSetan hallituslaisten ja vapaaehtoisten kanssa valmistelee Pride-viikkoa.
Olemme jo saaneet useita yhteydenottoja koskien vapaaehtoistyön mahdollisuuksia, kiitokset niistä! Tässä tietoa vapaaehtoistoiminnan aikatauluista sekä tehtäväalueista.
Huhti-toukokuun aikana rekrytoimme vastuuvapaaehtoisia!
Vastuuvapaaehtoiset  toimivat Pride-tuotantotiimin eri työryhmien vastuuhenkilöinä. Seuraaviin työryhmiin etsimme tällä hetkellä vastuuvapaaehtoisia:
 

  1. Pride Varainhankinta ja myynti
  2. Pride Puistojuhla
  3. Pride Info&Shop
  4. Pride House
  5. Pride Päätösjuhlat
  6. Pride-viikon talkoolaisten koordinointi

 
Vastuuvapaaehtoiset
Vastuuvapaaehtoiset voivat toimia yksin tai työparin kanssa. He suunnittelevat oman vastuualueensa toimintasuunnitelman yhdessä koordinaattorin kanssa sekä rekrytoivat tiiminsä jäsenet. Vastuuvapaaehtoiset ohjaavat tiiminsä muiden vapaaehtoisten työskentelyä ja pitävät vastuualueensa langat käsissään. Vastuuvapaaehtoisuus vaatii enemmän aikaa ja sitoutumista kuin vapaaehtoisena toimiminen – työryhmästä riippuen noin 7-14 h/viikko ennen Pride-viikkoa ja viikon aikana vastuualueesta riippuen. Vastuuvapaaehtoisen tehtävä vaatii itsenäistä, reipasta ja yhteisöllistä työotetta. Tehtävää vastaava kokemus ja osaaminen on plussaa, mutta uusia taitoja oppii myös työtä tehdessä! Kysy myös harjoittelumahdollisuuksista!
Toukokuussa avaamme rekrytoinnin tapahtumaviikon muille vapaaehtoisille!
Vapaaehtoiset toimivat vastuuvapaaehtoisten johtamissa työryhmissä erilaisissa tehtävissä. Vapaaehtoisena voit toimia tunteja, päiviä tai viikkoja Priden parissa, eli omien mahdollisuuksien mukaan hyvin erilaisissa tehtävissä – pienikin panostus on merkittävä!
Priden vapaaehtoisena pääset yhdessä tekemään vuoden yhtä suurinta ihmisoikeustapahtumaa, kerryttämään kokemusta tapahtumajärjestämisestä ja tutustumaan mahtaviin ihmisiin!
Jos olet kiinnostunut vastuuvapaaehtoisen tehtävästä, kirjoita vapaamuotoinen ja lyhyt viesti itsestäsi ja lähetä se koordinaattori Kirsille osoitteeseen kirsi.kalliomaki(@)helsinkipride.fi. Kirsiltä voi myös kysyä lisätietoja tehtävistä.
Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisena toimimisesta, laita viestiä osoitteeseen vapaaehtoiset(@)helsinkipride.fi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian, kun työryhmiä kootaan.
Tehdään tänä vuonna yhdessä entistä upeampi Pride-viikko!
 
Come and volunteer in Helsinki Pride!
Helsinki Pride is a culture and human rights event organised annually by HeSeta. This year the event is held Mon 26th June till Sun 2nd July. You can volunteer in different working groups before or during the Pride week. The working groups are Pride parade, Park Party, Pride House, Info&Shop, Pride Parties (Women’s Party, Closing party, Barn dance). As a volunteer you can join us for a few hours, days or weeks according to your schedules. Please ask for more info and sign up: coordinator Kirsi, kirsi.kalliomaki(@)helsinkipride.fi.