Johanna Storck (sosionomi AMK) on aloittanut Helsinki Pride -yhteisössä Helsinki Pride -tapahtuman vastaavana tuottajana 22.1.2024.

”Olemme todella ylpeitä saadessamme Johannan kaltaisen innostajan ja verkottuneen visionäärin vetämään Helsinki Pride -tapahtumaa”, toteaa Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Annu Kemppainen.

Aiemmin Storck on työskennellyt muun muassa Bonnier Business Forumin markkinointi- ja tapahtumapäällikkönä, Naisten Linjalla viestinnän tehtävissä ja Radio Helsingissä myyntivastaavana sekä radiojuontajana. Storck on kokenut tapahtumatuottaja, viestinnän osaaja ja esiintyjä.

Vastaavana tuottajana Storck vastaa Helsinki Pride -tapahtuman suunnittelusta ja tuotannosta. Hän johtaa tapahtumatuotantotiimiä sekä koordinoi yhteistyötä muiden tapahtumatuotannon toimijoiden kanssa.

”Minulla on ilo ja kunnia aloittaa työt Helsinki Priden vastaavana tuottajana. On hienoa aloittaa työ yhteisössä, jonka arvot allekirjoitan täysin. Yhdenvertaisuuden ja monimuotoisuuden edistäminen on minulle sydämen asia. Nyt jos koskaan tarvitsemme yhteistyötä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien edistämiseksi. Tulemme tekemään hienon ja historiallisen tapahtuman yhdessä ja haastan kaikki yksilöt, yhteisöt ja yritykset lähtemään mukaan Helsinki Prideen”, sanoo vastaava tuottaja Johanna Storck.

Lisätietoja:

Annu Kemppainen, annu@pride.fi, +358 44 744 8042
Johanna Storck, johanna@pride.fi, +358 44 493 4964