Helsinki Pride -viikko lähestyy ja nyt on aika liittyä mukaan!
Tiesitkö, että vuoden 2018 Helsinki Pride -kulkueen ja puistojuhlan kalusto- ja turvallisuuskulut maksoivat reilusti yli 200 000 euroa? Pelkästään bajamajoihin upposi 20 000 euroa…
 
Kun julkista rahoitusta myönnettiin vuonna 2018 Suomen suurimmaksi yleisötapahtumaksi kasvaneelle Helsinki Pride-viikolle vain 13 000 euroa, oli tuotanto vielä pienelle ihmisoikeusjärjestölle iso urakka. Onnistuimme timanttisella tekemisellä ja upealla yhteistyöllä, kiitos vapaaehtoiset ja kumppanit!
 
Helsinki Pride -viikko nojaa tänäkin vuonna niin satojen vapaaehtoisten työpanokseen kuin yhteistyöhön kymmenien yrityskumppaneiden kanssa!
 
Haku vapaaehtoiseksi on nyt päällä – tervetuloa mukaan antamaan osaamisesi ja auttava käsi niin viikon suunnitteluun kuin toiminnan ytimeen vaikka liikenteenohjaajana! Ilmoittaudu mukaan täältä:
 
Haluatko tuoda yrityksesi mukaan tukijoiden kasvavaan joukkoon? Järjestämme ti 14.05. klo 9:00 – 10:30 infotilaisuuden jossa kuulet, miten voit olla mukana edistämässä yhdenvertaisuutta Helsinki Priden Support-kumppanina. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tilaisuuteen täältä
Lisätietoja kumppanuuksistamme saat kumppanuuvastaava Ossi Lehdolta:
ossi@helsinkipride.fi
Tervetuloa mukaan!