Etsimme Suomen suurimmalle kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtumalle Helsinki Pridelle oma-alotteista ja innokasta koordinaattoria Pride Houseen. Haussa on tapahtuma-alan osaaja, jolla on kokemusta erilaisten tapahtumien suunnittelusta ja koordinoinnista.

Pride House on keskeinen ja merkityksellinen Helsinki Pride -viikon kohtaamis- ja tapahtumapaikka, jossa sijaitsee Helsinki Priden Info & Shop, ja joka kokoaa yhteen keskustelutilaisuuksia, esityksiä, työpajoja ja runsaasti muuta ohjelmaa. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu Pride Housen avoimen ohjelmahaun läpikäynti, ohjelmakartan suunnittelu ja aikataulutus sekä ohjelmakokonaisuuden toteutus ja koordinoiminen, niin sisällöllisesti kuin teknisesti. Koordinaattori käy läpi avoimen Pride House -ohjelmahaun hakemukset, ottaa yhteyttä hakijoihin sekä syöttää ohjelmat ohjelmakarttaan. 

Toivomme että koordinaattorilla on hyvä lhbtiqa+ -substanssiosaaminen, mikä näkyy mm. Pride-liikkeen historian ja nykyhetken sekä queer-kulttuurikentän keskeisten esiintyjien ja taiteilijoiden tuntemuksena. Tapahtuma-alan nopeatempoisuuden vuoksi Pride House -koordinaattorilta vaaditaan innostavaa, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja vahvoja yhteistyötaitoja. Lisäksi edellytämme koordinaattorilta hyvää tietoteknistä osaamista.

Vaatimukset:

 • Soveltuva koulutus (tapahtumakoordinaattori tai -tuottaja tai vastaava koulutus tai työn kautta osoitettu pätevyys)
 • Työkokemus vastaavanlaisista töistä
 • Lhbtiqa+ -substanssiosaaminen
 • Sateenkaarierityinen ja normikriittinen työote
 • Osallistava ja yhteisöllinen työote
 • Loistavat koordinointitaidot ja hyvä paineensietokyky
 • Hyvät viestintätaidot ja hyvä organisointikyky
 • Hyvät tietotekniset taidot (Excel, Google Workspace, WordPress, SurveyMonkey)
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Lisäksi arvostamme:

 • Hyvät verkostot sateenkaarikentän, taide- ja kulttuurialan sekä tapahtuma-alan toimijoihin
 • Lava- ja/tai esitystekniikan osaamista
 • Somistustaitoja

Me tarjoamme:

 • Viihtyisät työtilat 
 • Virikeseteli
 • Työhyvinvointitunnit
 • Hyvät työterveyshuollon palvelut

Työ alkaa 15.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde kestää kolme kuukautta 15.4.-15.7.2024 välisellä ajalla ja on määräaikainen. Viikoittainen työaika on 37,5 h. Työ suoritetaan pääasiassa järjestön toimitiloissa Helsingin Kaapelitehtaalla. Työtehtäviin saattaa sisältyä jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, joista sovitaan etukäteen. Tehtävän palkka on 3000 euroa/kk. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen johanna@pride.fi sunnuntaihin 15.3.2023 mennessä. Kirjoita sähköpostisi otsikkoriville teksti: Hakemus Helsinki Pride -tapahtuman Pride House -koordinaattoriksi. Liitä hakemuksen yhteyteen ansioluettelosi ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot. Tutkinto- ja työtodistukset kysytään haastattelun yhteydessä. 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli sinulla on sellaisia erityistarpeita, jotka toivot työnantajan huomioivan. Esteettömyystietomme löytyvät täältä.

Noudatamme sosiaalialan järjestötyön työehtosopimusta. Helsinki Pride -yhteisön toiminnan ja henkilöstöpolitiikan keskiössä olevat arvot ovat yhteisöllisyys, moninaisuus ja rohkeus. Meille työntekijöiden hyvinvointi ja työssä jaksaminen on erityisen tärkeää. Pidämme huolta työntekijöistä monilla tavoilla sekä tuemme työn ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamista. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Helsinki Pride -yhteisö toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa. 

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Helsinki Pride -tapahtuman vastaava tuottaja Johanna Storck (johanna@pride.fi / +358 44 493 4964).

Helsinki Pride -yhteisö ry on kansalaisjärjestö ja asiantuntijaorganisaatio, jonka tavoitteena on poistaa kulttuuriin, kieleen sekä yhteiskunnan rakenteisiin, arvoihin ja normeihin sisältyvää eriarvoisuutta. Teemme ympärivuotista yhteisö-, sosiaali- ja nuorisotyötä sekä järjestämme Helsinki Pride -tapahtumaa. Helsinki Pride -tapahtuma on juhannuksen jälkeisellä viikolla järjestettävä Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma.

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Rekry12.7.2024

Helsinki Pride -yhteisö rekrytoi: Helsinki Pride -tapahtuman kumppanuuspääll...

logo
Helsinki Pride 202429.6.2024

Helsinki Pride -yhteisö jakoi Ylpeys muuttaa maailmaa -tunnustuspalkinnot yh...

logo
Tiedotteet & kannanotot26.6.2024

Avoin kirje lakivaliokunnalle